Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe website Pieter Vreedeplein in de lucht!

Tilburg/Den Haag ­ 18 juli 2005 - Vandaag is de nieuwe website rondom het bouwproject Pieter Vreedeplein in Tilburg in de lucht: www.pietervreedeplein.com. De website geeft algemene informatie over het project, planning, nieuws, foto's én wanneer de woningen te koop worden aangeboden. Geïnteresseerden kunnen zich nu al vrijblijvend inschrijven via het zogenaamde `interesseformulier', zodat zij op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen in het project.

Op dit moment wordt er op de bouw hard gewerkt aan het uitgraven van de (ondergrondse parkeerlagen) -2 en -3 laag in het project. Naar verwachting zal dit tot eind oktober duren. Tegelijkertijd wordt ook al de begane grond vloer gestort. Via de webcam die ook via deze nieuwe site te bekijken én te besturen is, kunt u de bouw volgen.

Projectinformatie:
Het project Pieter Vreedeplein in het centrum van Tilburg omvat in totaal circa 23.000 m2 winkels (waaronder Media Markt en The Sting) en commerciële voorzieningen met daarboven 116 appartementen (86 koop en 30 huur) in diverse woningtypes waaronder lofts, penthouses en hofwoningen. De woningen variëren qua woonoppervlakte tussen de 60 en 200 m2. Daarnaast wordt er een bioscoop (7 zalen), een openbare ondergrondse parkeergarage met 800 plaatsen en een openbare fietsenstalling met 700 plaatsen gerealiseerd.



Ingezonden persbericht