2e persbericht van maandag 18 juli 2005

Eindhoven 18-07-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Beroving mislukt

Een man en een vrouw op een brommer hebben maandag rond 11.45 uur geprobeerd een vrouw van haar handtas te beroven. De vrouw wandelde met een familielid in een rolstoel over het Tongelreeppad. Toen het stel bijna bij de brug was, kwam achter hen een bromfietser met duopassagier. Eén van de twee probeerde de tas bij de vrouw uit haar handen te rukken. Dat lukte niet. De vrouw liep wel wat schaafplekken en ontvellingen op. De bestuurder van de brommer was een blanke vrouw van rond de 20 jaar oud. Ze had halflang blond krullend haar. De duopassagier was een man van rond de 20 jaar oud. Hij had een donkere huidskleur. Hij had een lang, smal postuur en hij droeg witte kleding.

Budel: Auto gestolen

Maandag tussen 11.30 en 13.00 uur is in de Keizer Ottostraat een paarse Volkswagen Golf met het kenteken LX-BR-05 gestolen.

Valkenswaard: Goederen weg na insluiping

Bij een insluiping in een woning aan de Tiendhof zijn een dvd-speler, een videorecorder en een flatscreen weggehaald. Dat gebeurde tussen zondag 23.00 uur en maandag 9.30 uur. De garagedeur van de woning was niet afgesloten.