Ingezonden persbericht


Persbericht

Camping Rotterdam groot succes op het Noordereiland

Het is weer voorbij met Camping Rotterdam 2005. De tenten zijn ingepakt, de caravans weer naar de opslag en de kantinejuf zit onderuitgezakt thuis op de bank. Maar wat was het fantastisch! Er waren zo'n 12.000 bezoekers die op het zonovergoten campingterrein genoten van de teckelrace, de Marokkaanse Frans Bauer of een spelletje rummikub.

De laatste papiertjes worden momenteel van het terrein opgeveegd. De derde editie van Camping Rotterdam is uitermate goed verlopen. De vaste campingbezoekers en de bewoners van het Noordereiland konden het goed met elkaar vinden. De nieuwe locatie is ook zeer goed bevallen bij de campingfamilie Beukenhorst. De VIP's kregen hun champagne ontbijtje en hadden een waanzinnig uitzicht over de Maas, Willemsbrug en de hef. Ook de gasten die het terras bezochten op de oude spoorbrug waanden zich in een unieke sfeer, met een typisch Rotterdams uitzicht

De campingbezoekers wisten de nieuwe locatie op het Noordereiland goed te vinden. Zo'n 12.000 personen. De feesttent, de rummikub kantine, de caravan van de familie, de voorstellingen van BARR Theatergroep en het peespaleis, de scoutinggroep de Frisse Fuut en de terreinknecht Ben van de Maas hebben erg hun best gedaan om het deze bezoekers naar de zin de maken. Het zonnetje maakte het natuurlijk helemaal af.

Op donderdag beten Tear it Up en Rachid, beter bekend als de Marokkaanse Frans Bauer, de spits af. Vrijdag was het glitter en glamour met de Golden Wonder Boy en op zaterdag zorgde Donna Lynton en Eric Dikeb ervoor dat het dak er af ging. Het ultieme hoogtepunt op zondag was natuurlijk de Formule 1 Teckelrace. Wat was het spannend! Er gingen drie hondjes in verschillende klassen met een heleboel zakken voedsel vandoor. De bonte avond mogen we natuurlijk niet vergeten, waar LUV Unlimited voor een hilarisch optreden zorgde. Uiteindelijk sloot de ultieme Noordereilandse plaatjesdraaier Bootsy Paul af met een swingende elpee.

De crew van antenne Rotterdam hebben iedere dag gefilmd en de compilatie laten zien in de kantine tijdens de dagelijkse talkshow. De mensen die de vorige dag waren gefilmd, werden de volgende dag flink ondervraagd door de campingfamilie.

Voor leuke foto's kun je kijken op www.campingrotterdam.nl


---