Ingezonden persbericht


Persbericht

VAN SILLEVOLDT RIJST VERBETERT SERVICEVERLENING AAN RETAILERS MET ENTERPRISEONE

De Meern, 18 juli 2005 Oracle heeft vandaag aangekondigd dat Van Sillevoldt Rijst B.V., leverancier van rijstspecialiteiten, gebruik gaat maken van JD Edwards EnterpriseOne. De rijstleverancier heeft gekozen voor dit pakket om operationele kosten te verlagen, een hogere kwaliteit van service te bewerkstelligen en producten sneller uit te leveren.

Van Sillevoldt Rijst (onderdeel van de Marbour groep) levert rijstspecialiteiten aan retailers en voedselproducenten in heel Europa. Om de winstgevendheid en groei van de organisatie vast te kunnen houden is klantloyaliteit van groot belang. Deze binding kan versterkt worden door producten en diensten sneller, efficiënter en goedkoper aan te bieden. Daarnaast wil Van Sillevoldt Rijst met behulp van JD Edwards EnterpriseOne de operationele kosten verlagen door beter en sneller inzicht in de kosten en betere afstemming tussen verwachte vraag en voorraad enerzijds, en productie en inkoop anderzijds.

Snelheid, kwaliteit en efficiëntie zijn voor ons van groot belang , zeg Jacques Krutzen, Controller bij Van Sillevoldt Rijst. Met JD Edwards EnterpriseOne beschikken we over een back-office-omgeving die ons daarbij volledig ondersteunt. Daarnaast heeft Oracle al eerder aangetoond ruime ervaring te hebben met bedrijven in onze industrie. We zijn er dan ook van overtuigd dat we onze klanten beter van dienst kunnen zijn als we onze processen met deze software stroomlijnen en we hebben daarnaast een aanzienlijke kostenverlaging voor ogen.

Caspar Joustra, Business Unit VP voor Oracle Applications: Onze oplossingen sluiten perfect aan bij de commerciële en administratieve behoeften waarmee Van Sillevoldt als leverancier geconfronteerd wordt en zijn bovendien gefaseerd in te voeren. De keuze voor JD Edwards EnterpriseOne geeft aan dat Van Sillevoldt Rijst vertrouwen heeft in de toekomst van de Oracle-oplossingen.

Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware.