Ingezonden persbericht


Persbericht:
Virtuele hangplek voor singles op MVlife.nl

Nijmegen 19 juli 2005: Online singlesmedium MVlife.nl biedt aan talentvolle single schrijvers de kans om hun leven in de schijnwerpers te plaatsen. Samen met de vaste groep lezers vormen zij de 'virtuele hangplek voor Nederlandse singles'. Maandelijks bezoeken inmiddels 20.000 singles de site en daarnaast lezen 70.000 abonnees de wederwaardigheden via de wekelijkse e-mail update.

'Online soap' voor singles
Het dagelijks bestaan van de single gaat niet alleen over rozen en dat is te lezen op MVlife.nl. De weblog biedt inzicht in het leven van de single, maar ook troost in harde tijden en plezier in de zegeningen van het singleleven. In deze 'online soap' wordt honderduit geschreven over hoogte- en dieptepunten tijdens alleenstaandenreizen, singlesfeesten, online datingsessies en de zoektocht van sommigen naar goede soloseks of een partner voor het leven.

Erik van Heeswijk, hoofdredacteur MVlife.nl: "De online single is het beu om alleen maar gezien te worden als melkkoe voor datingsites en singlesreizen. De single webloggers op MVlife bepalen zelf waarover ze willen schrijven en maken zelf wel uit wat ze overal van vinden". De weblog wordt in samenwerking met de vaste redactie (Erik, Olle, JeJe) geschreven door Mama035, Paco, Champagne, Marijke en Rebecca. Nieuwe webloggers hebben zich aangemeld om binnenkort ook mee te schrijven. De lezers zelf dragen ook hun steentje bij en voorzien de webloggers van repliek, geven tips of bieden troost bij al te nare ervaringen. http://www.mvlife.nl


- - -