Gemeente Ermelo


Bezoekerscentrum ermelose heide nieuwe trouwlocatie

Op 30 juni jongstleden hebben de Stichting Schapedrift Ermelo en de gemeente Ermelo een contract ondertekend waardoor het Bezoekerscentrum Ermelosche Heide één van de drie trouwlocaties in Ermelo is geworden. Namens de stichting hebben de heren Goossensen en De Vries Reilingh en namens de gemeente heeft wethouder Bilder getekend. Andere trouwlocaties in Ermelo zijn het gemeentehuis en Kasteel Staverden.

ondertekening trouwlocatie Een en ander houdt in dat vanaf 1 september 2005 bruidsparen iedere vrijdagmiddag kunnen trouwen in de sfeervolle ruimte van het bezoekerscentrum. Het reserveren van de trouwlocatie loopt via de afdeling Publiekszaken van de gemeente Ermelo.

Er bestaat in het bezoekerscentrum overigens ook de mogelijkheid om na afloop van de huwelijksvoltrekking iets te
drinken. Verder kunnen buiten foto's van het bruidspaar worden gemaakt in aanwezigheid van de kudde en/of herder. Voor dergelijke aanvullende zaken en voor informatie over de prijs daarvan kan contact worden opgenomen met dhr. H. van Pijkeren van de Stichting Schapedrift Ermelo via telnr. 0577-407235 (ma-do tussen 14.00 en 16.00 uur).

Trouwlocaties