Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zomerterras produceert THE BIG FLASH! + Flashback: Fotowedstrijd 2000 t/m 2004 OPROEP: Foto's gezocht van Zomerterras 2000 t/m 2004!

Op het aankomende Zomerterras in Vlaardingen vindt op de eerste dag op vrijdag 22 juli 2005 THE BIG FLASH! plaats, een fotowedstrijd waar iedereen aan kan deelnemen. Het enige wat u nodig heeft is een fotocamera. De aftrap is om 23.00 precies, iedereen neemt dan tegelijkertijd de eerste foto. The Big Flash is onder te verdelen in drie categorieën; sfeerfoto's, publieksfoto's en artiestenfoto's. Een vakkundige jury zal een selectie maken van de winnende foto's, deze zullen uiteindelijk een expositie vormen. Nadere informatie hieromtrent volgt binnenkort op www.zomerterras.nl.

Voorafgaand aan The Big Flash! organiseert het Zomerterras een wedstrijd rondom foto's uit de periode 2000 t/m 2004, onder de naam Flashback Zomerterras. Iedereen die foto's bezit uit de gehele periode van het bestaan van het Zomerterras, kan naast het moment van The Big Flash! ook hier aan deelnemen. Alle ingezonden foto's worden gepubliceerd op de internetpagina van het Zomerterras: www.zomerterras.nl. Tevens worden er drie exposities samengesteld met de beste foto's; één van sfeerfoto's, één van artiestenfoto's en één van publieksfoto's.

Naast de beoordeling van de vakkundige jury, is er ook een publiekspijs te winnen in de drie categorieën. Omdat alle foto's op www.zomerterras.nl, te zien zijn kan iedereen stemmen op de verschillende foto's.

Het Zomerterras vraagt iedereen om deel te nemen en foto's in te sturen. Dit kan op twee manieren: digitaal naar esther@zomerterras.nl, download het flashbackformulier op www.zomerterras.nl onder de button Flashback, vul het in en voeg dit bij de e-mail met de foto('s) die u wilt inzenden. De tweede manier is via de post, print het flashbackformulier uit van www.zomerterras.nl onder de button Flashback, vul het in en verzendt dit samen met uw foto('s) naar Stichting Zomerterras, Postbus 4235, 3130 KE Vlaardingen. Als u een foto per post gaat versturen, vermeld dan op de achterkant van de foto uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mail en categorie), dan kunnen wij na gebruik de foto's aan u retourneren. Bent u een professionele fotograaf en wilt u graag mee doen, dan kan dit, maar vermeld dit bij opmerkingen op het flashbackformulier.

Heeft u geen foto's van de afgelopen jaren van het Zomerterras, grijp dan dit jaar uw kans, kom op 22 juli om 23.00 naar de aftrap van de Big Flash! en vergeet uw fotocamera niet!

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht