Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eerste Tweedehands Fietsmarkt in Coevorden

COEVORDEN - Op de parkeerplaats bij het gemeentehuis in Coevorden wordt op vrijdag 22 juli de eerste Tweedehands Fietsmarkt gehouden. Particulieren, de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn (met fietsen uit het depot) en een aantal fietshandelaren uit de regio doen mee aan de fietsmarkt.

"Iedereen die een fiets, vouwfiets, driewieler, lig- of bakfiets wil verkopen of kopen, kan goede zaken doen", zegt organisator Bert Dijenborgh van UIT Producties in Wachtum. "Verkopers kunnen aan het begin van een geldverslindende zomervakantie, op een aantrekkelijke manier geld verdienen en kopers hebben de mogelijkheid om voordelig een prima fiets te bemachtigen. Denk maar eens aan kinderen die straks met de fiets naar school gaan. Bovendien kan iedereen op de fietsmarkt gratis de postcode in laten graveren."

Dijenborgh rekent op een groot aantal particuliere verkopers tijdens de eerste Tweedehands Fietsmarkt in Coevorden. Fietsenzaken uit de regio presenteren daarnaast veel nieuws op fietsgebied.

Wie zijn of haar fiets wil verkopen, kan zich op de fietsmarkt inschrijven voor vijf euro per fiets. Registratie van de aangeboden en verkochte fietsen is verplicht. De fietsmarkt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Er is extra parkeerruimte geregeld.