Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, 22 JULI 2005

----------
WATNOU..?!-ZOMERMOSLIMS VRIJDAG 22 JULI TUSSEN 16.00 EN 17.00 OP 747 AM

Vrijdag 22 juli is er een aflevering van WATNOU..?!-Zomermoslims, een serie interviews met bijzondere moslimjongeren die vertellen over hun succes en hun relatie met de islam. De presentatie is in handen van Rinse de Valk.

Vandaag op bezoek in WATNOU..?!-Zomermoslims Mohamed el Aissati, voorzitter van Maroc.nl Wat begon als een eigen chatbox om met elkaar te chatten zonder van buitenaf gecensureerd te worden groeide uit tot de grootste Marokkaanse webcommunity van Nederland met onverwachte gevolgen. Maroc.nl werd aangeklaagd door het MDI wegens discriminatie door de leden, extreem-rechts nam de mensen van Maroc.nl op de korrel met kritiek, bedreigingen en web-bommen én zelfs de AIVD kwam langs. De man achter Maroc.nl kwam al regelmatig in de media om verantwoording af te leggen maar waar staat hij zelf voor? In WATNOU..?!-Zomermoslims het antwoord op de vraag in hoeverre Mohamed A. Van Mohamed B. verschilt.

WATNOU..?!
Iedere zomerse vrijdag tussen 16.00 en 17.00 WATNOU..?!-Zomermoslims: een levendig programma vol energie, discussie, muziek en cultuur.