Heuvelrug 10.30 uur

Utrecht 22-07-2005 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Openbare schennis

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op donderdagmiddag werd de eerbaarheid geschonden.

Omstreeks 13.45 uur kreeg de politie de melding dat een man zijn broek had laten zakken voor een woning aan de Nieuwe Pyramide. Een vrouw stond voor haar raam en zag plotseling een onbekende man voor haar raam staan. Hij had zijn broek laten zakken en zat aan zijn geslachtsdeel. De politie werd gewaarschuwd maar de man, ongeveer 30 jaar oud, klein van postuur en gekleed in een trainingspak, werd niet meer in de buurt aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug; 0900-8844.

Vals geld

VEENENDAAL- Op donderdagmiddag werd een jongen aangehouden met vals geld.

Omstreeks 16.40 uur wilde een 16-jarige jongen uit Veenendaal goederen afrekenen bij een winkel aan de Scheepjeshof. Hij betaalde echter met een vals briefje van 10 euro. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Hier had hij nog drie valse briefjes van 10 euro bij zich. De politie onderzoek de herkomst van de briefjes.

Verboden terrein

VEENENDAAL- Op donderdagavond kregen 2 personen een bekeuring omdat ze zich op verboden terrein bevonden.

Omstreeks 21.20 uur kreeg de politie de melding dat een tweetal personen rondliep over een bouwterrein aan de Willem Barentszstraat. Het duo, in de leeftijd van 15 en 16 jaar uit Veenendaal, werd aangehouden en kregen beide een bekeuring.