Triple P Silver Partner van Cisco

22.07.2005 / 11:49 / Rubriek: Economie / Organisatie: Triple p

Vianen, 22 juli 2005 - Het is Triple P dit jaar weer gelukt om tot Silver Partner van Cisco te worden benoemd. Om deze certificeringgraad te halen is Triple P ge-audit in opdracht van Cisco. Na het succesvol doorstaan van deze audit is Triple P wederom toegetreden tot een select gezelschap van Cisco partners.

De Silver Partner Certificering van Cisco is een hoge status die uitgereikt wordt aan partners die voldoen aan zeer strenge criteria, voortdurend investeren in technologische specialisaties en hoog scoren op klantentevredenheid.

Als Silver Partner van Cisco kan Triple P gebruikmaken van alle ondersteuning en informatie vanuit Cisco. Hierdoor kan Triple P aan haar klanten een optimale service bieden.

'Wij waarderen de kennis en commitment die Triple P heeft laten zien en kijken er dan ook naar uit om onze succesvolle samenwerking verder voort te zetten', aldus Frank van Tulden, Directeur Channels van Cisco.

'Voor Triple P is Cisco een zeer belangrijke en gewaardeerde partner. Samen bieden we oplossingen aan die gebaseerd zijn op hoogwaardige producten en diensten. Al jaren bouwen we samen met Cisco netwerken en infrastructuren waarop gemakkelijker bedrijfsapplicaties kunnen worden beveiligd, geïntegreerd en geoptimaliseerd. Dit verhoogt de productiviteit en verbetert de concurrentiepositie van onze klanten. Wij juichen onze vernieuwde Silver Partner status dan ook van harte toe', aldus Rashid Azimullah, Commercieel directeur van Triple P.

Over Cisco Systems

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd leider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, zet zich al 20 jaar in voor technologische innovatie, heeft een leidende positie in de bedrijfstak en heeft maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda staan. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa.

Over Triple P

Triple P ontwerpt, bouwt, levert en beheert ICT-oplossingen die op een efficiënte manier bijdragen aan het resultaat van uw organisatie. De drie p's - people, performance en partnership - vormen de basis voor langdurige, succesvolle relaties met onze klanten. Deze publicatie bevat toekomstgerichte informatie. Deze informatie is gebaseerd op de huidige verwachtingen, inclusief mogelijke financieringsplannen en de gevolgen van de reorganisatie. Gegevens die in dit bericht zijn opgenomen en geen betrekking hebben op historische feiten, dienen te worden beschouwd als verwachtingen voor de toekomst. Zonder een volledige opsomming te geven, wordt met het gebruik van de volgende woorden of soortgelijke bewoordingen toekomstgerichte informatie aangegeven: 'denkt', 'anticipeert', 'verwacht', 'neemt voor', 'voorziet'. De daadwerkelijke resultaten kunnen aanzienlijk afwijken als gevolg van een aantal factoren waaronder, maar niet beperkt tot, de ontwikkeling van de totale ICT-uitgaven en vraag naar ICT-diensten in Nederland; het moment waarop belangrijke orders worden geplaatst; het vermogen gekwalificeerd personeel in te huren, op te leiden en te behouden; het totale bedrag aan ontslagvergoedingen en andere noodzakelijke kosten voor het afronden van de reorganisatie en hevige concurrentie. Zie voor een nadere toelichting op deze risico's en onzekerheden de documenten die Triple P heeft gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission, met name het meest recente jaarverslag op formulier 20-F.

Contact

Triple P NV
Marlous Wieland
Postbus 245
4130 EE Vianen
Nederland

Tel: 0347 353099
Fax: 0347 353666
e-mail: persbericht@triple-p.nl
web: www.triple-p.nl