1e persbericht van vrijdag 22 juli 2005

Eindhoven 22-07-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Rijbewijs ingenomen

Op de Karel de Grotelaan is vrijdagochtend rond 5.05 uur een 22-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij reed in zijn auto met te veel drank op en blies een pomillage van 1,5. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Rijbewijs ingenomen

Bij de Vestdijktunnel is vrijdagochtend rond 0.55 uur een 28-jarige man uit Waalre aangehouden. Bij een alcoholcontrole blies hij een promillage van 1,35. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Best: Jongens op heterdaad betrapt bij spuiten van graffiti

Op de Ploegstraat zijn donderdagavond rond 21.45 uur twee 15-jarige en een 17-jarige Eindhovenaar aangehouden. Zij werden door de politie op heterdaad betrapt toen zij bezig waren graffiti te spuiten op een viaduct van de A58. Een vierde verdachte wist te ontkomen. Tegen de drie wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lieshout: Inbraak bij bedrijf

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken bij een bedrijf aan de Dorpsstraat. Vermoedelijk is de voorpui eruit gereden met een voertuig. De buit bestond uit parfums, wegwerpcameras en batterijen.