Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Derde notaris Schäfer Notarissen Eindhoven/Nuenen
MR Mirjam bodewes benoemd tot notaris te eindhoven

Schäfer Notarissen in Eindhoven en Nuenen heeft er een notaris bij: mr M.A.R. (Mirjam) Bodewes! Zij was al geruime tijd als kandidaat-notaris en estate planner bij dit kantoor werkzaam. De andere twee notarissen zijn mr Piet-Henri Schäfer en mr Maarten L. Segers. Mirjam Bodewes over haar benoeming: "Ik ben er trots op. Voor mij is de benoeming en de beëdiging als notaris méér dan 'een titel erbij'."

Mirjam Bodewes is gespecialiseerd in familierecht en estate planning. "Als notaris ben je natuurlijk generalist. Maar in de dagelijkse praktijk leggen wij binnen onze kantoren accenten op bepaalde specialismen. Zo is Maarten gespecialiseerd in ondernemingsrecht en mediation - bemiddeling bij conflicten tussen partijen - en ligt het accent bij Piet-Henri op het gebied van vastgoed."

Kroon op werk
De groei van Schäfer Notarissen gaat gestaag door. Piet-Henri Schäfer: "Vandaar dat er ook ruimte was voor een derde notaris. Dat Mirjam nu ook officieel notaris is geworden, kun je zien als een kroon op haar werk. We hebben het dan ook goed gevierd."

Pand Eindhoven verbouwd
Al acht jaar is Schäfer Notarissen een modern, van oorsprong Eindhovens stadskantoor, gestart door Piet-Henri Schäfer (als opvolger van notaris Th.H.J.J.M. Wachters). Het kantoor in Eindhoven is gelegen aan de Ruusbroeclaan, in villawijk Den Elzent. Het eigentijdse, transparante pand is onlangs intern verbouwd. Piet-Henri Schäfer: "Wij hebben het aan onze wensen aangepast, zodat wij de klanten nog beter van dienst kunnen zijn."

De andere vestiging ligt aan het Steenen Huys 34 in Nuenen en heeft een heel open karakter. Maarten L. Segers: "Niet alleen qua ruimte, maar ook wat inrichting betreft. Je kunt de interieurstijl omschrijven als modern en sfeervol. We wilden een laagdrempelige sfeer creëren. Bijvoorbeeld door een leestafel en door de mogelijkheid om op internet juridische informatie te raadplegen."

Meer informatie
Meer informatie over Schäfer Notarissen en haar medewerkers vindt u op internet: www.notarisnodig.nl.