Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

OOSTERHOUT NB, 22 juli 2005

Oosterhoutse man 38 dagen de cel in

OOSTERHOUT Vanmorgen hebben agenten in Oosterhout een 20-jarige man uit Oosterhout aangehouden. De man had nog een vonnis van 38 dagen open staan. Hij is ingesloten.

20 bekeuringen bij verkeerscontrole

DRIMMELEN/GEERTRUIDENBERG De politie heeft gistermiddag en avond een bromfietscontrole gehouden in Drimmelen en Geertruidenberg. Bij deze controle hebben agenten elf bromfietsen gecontroleerd. Twee ervan werden uit het verkeer genomen. Bij de controle bleken zeven bromfietsen opgevoerd te zijn. Verder vielen er bekeuringen voor gladde band, niet handsfree bellen, fout parkeren, geen bromfietscertificaat hebben, niet kunnen tonen van verzekeringsbewijs en/of bromfietscertificaat, vervallen APK keuringen, geen gordel dragen.

Politie onderzoek woninginbraak Werkendam

WERKENDAM De politie van Werkendam is een onderzoek gestart naar de daders van een insluiping aan de Sportlaan in deze plaats. Omdat de bewoners maar even weg waren, lieten zij een slaapkamerraam van de woning open staan. Daar hebben de dieven dankbaar gebruik van gemaakt. Uit de woning werden een horloge, een rijbewijs en een giropas weggehaald. Van de 62-jarige bewoner heeft de politie een aangifte opgenomen.

Computers gestolen

WAALWIJK Bij een inbraak in een bedrijf aan de Jan de Rooystraat in Waalwijk zijn inbrekers met computers aan de haal gegaan. De inbrekers kwam het bedrijfspand binnen door ramen te forceren. Uit drie kantoorruimten hebben de inbrekers computerapparatuur weggehaald. De bedrading ervan werd doorgeknipt. De politie heeft van de benadeelde een aangifte opgenomen.

Auteur: Carel Bouman