Politie Hollands Midden

Datum: 22 juli 2005

Katwijk Politie houdt verdachte van bedreiging aan De politie hield op vrijdag 22 juli rond 02.30 uur op de Koningin Julianalaan een 27-jarige man uit Katwijk aan. De man kreeg ruzie met een 22-jarige taxi-chauffeur uit Katwijk over de betaling van een rit. Plotseling toonde hij daarbij een mes. De politie trof bij de man een verboden vlindermes aan. Dit mes is inbeslaggenomen. De politie maakt proces-verbaal op voor bedreiging en verboden wapenbezit. In de loop van vrijdagmorgen werd de verdachte weer op vrije voeten gesteld.

Leiden Politie houdt verdachte van mishandeling aan De politie hield op vrijdag 22 juli rond 14.00 uur een 39-jarige man uit Leiden aan. De man kreeg op het parkeerterrein van het winkelcentrum aan het Bevrijdingsplein een parkeerconflict met een 42-jarige vrouw uit Leiden. Daarbij werd de vrouw haar bril van haar gezicht geslagen. De vrouw deed aangifte. De politie maakt proces-verbaal terzake mishandeling op. De man werd later op de middag weer op vrije voeten gesteld.

Leimuiden Politie treft automobilist met inbrekerswerktuigen aan De politie hield op vrijdag 22 juli rond 01.45 uur op het Noordeinde een 23-jarige man uit Hoofddorp aan. Agenten was het opgevallen dat de man in zijn auto rondjes aan het rijden was in Leimuiden en besloten hem te controleren. Bij die controle troffen de agenten gereedschap aan dat geschikt zou zijn om in te breken. De man kon geen duidelijke verklaring geven over zijn aanwezigheid in Leimuiden en over het gereedschap dat hij bij zich had. De man kreeg daar proces-verbaal voor.

Lekkerkerk Politie houdt verdachte van vernieling aan De politie hield op vrijdag 22 juli rond 10.00 uur bij een bedrijf aan de Van Markenstraat een 40-jarige man uit Nieuwegein aan. De man werknemer van het bedrijf ontstak in woede na een arbeidsconflict. Hij gooide stellingen in het bedrijf om en beschadigde met zijn aktie een machinezaag. De werkgever deed aangifte waarna de politie de man aanhield. Tegen hem is proces-verbaal van vernieling opgemaakt.

------------------------------------------- einde middagberichten ----------------------------------------------

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --