Gemeente Bladel


Nieuw gebouw VV Bladella pas na bouwvak gereed

Ondanks de inspanningen van alle partijen zal de nieuwe accommodatie van Voetbalvereniging Bladella niet voor de bouwvak worden opgeleverd. In de laatste weken zijn er nog wat tegenvallers geweest, zoals flinke wateroverlast na noodweer en het laat kunnen aanvragen van de nutsaansluitingen. Het gebouw wordt nu direct na de bouwvak voorzien van gas en water en kan aansluitend in gebruik worden genomen.

Sinds de start van het project in januari 2005 zijn door alle partijen bijzondere inspanningen verricht. VV Bladella heeft met veel vrijwilligers een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het project door zelf werkzaamheden uit te voeren. De aannemer, bouwbedrijf van der Heijden, heeft maximale medewerking verleend en de vrijwilligers mogelijkheden geboden te helpen. De gemeente Bladel en het bouwmanagementbureau hebben naar inventieve oplossingen gezocht om binnen het beschikbare budget, van ruim vijfhonderdduizend euro, het maximale eindresultaat te realiseren.

VV Bladella is nu weer goed voorbereid op de toekomst met een nieuw gebouw waar alle betrokken partijen trots op kunnen zijn.

Revitalisering Smagtenbocht

De voorbereidingen voor de overige werkzaamheden die onderdeel uitmaken van de revitalisering van sportpark de Smagtenbocht zijn bijna gereed. De plannen voor grondige renovatie van de kleedaccommodatie van de korfbalvereniging en de handbalvereniging zijn in volle gang. Ook het tennispaviljoen met kleedruimtes wordt opgeknapt. De uitvoering van die werkzaamheden is gepland aan het einde van dit jaar.


---