Ingezonden persbericht

Eenvoudig en kosteloos een SMS dienst aanmaken

AMSTERDAM, 20050725 -- NeoTel introduceert M-Zone, een platform waarmee heel eenvoudig en kosteloos SMS diensten aangemaakt kunnen worden.


Het bedrijf NeoTel heeft recentelijk onder de naam M-Zone een zeer laagdrempelig platform gelanceerd, waar iedereen met grote eenvoud en zonder enige kosten een SMS dienst kan aanmaken. Met M-Zone kan bijvoorbeeld heel snel een SMS WIN spel, een SMS Informatie dienst of een SMS Forum opgezet worden.
Het idee achter M-Zone is om iedereen die sms diensten wil inzetten, de mogelijkheid te bieden dit te doen zonder langdurige en prijzige contracten af te hoeven sluiten met mobiele partijen en zonder zich te hoeven verdiepen in de techniek.
De gebruiker maakt dus een SMS dienst aan, gegenereert inkomsten en stopt de dienst indien gewenst weer net zo gemakkelijk. Een bijkomend voordeel is dat alle gegevens, zoals consumententarief, keyword en eventueel de antwoordtekst zelf in te stellen zijn door de gebruiker.

Met M-Zone mikt NeoTel voornamelijk op partijen, die sms als extra dienst willen toevoegen aan hun produkten pakket en op partijen die al wel sms gebruiken maar de huidige aanbieders veel te duur vinden.
"Door het platform toegankelijk te maken via het internet en het grootste gedeelte automatisch af te handelen worden aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd. Dit komt in zijn geheel ten goede aan onze klanten, aangezien onze kosten-baten structuur zeer aantrekkelijk is te noemen.", aldus directeur Hamid el Abassi
Over NeoTel
NeoTel is een WASP (Wireless Application Service Provider), die mobiele diensten ontwikkeld, exploiteert en implementeert voor een breed scala aan bedrijven.
Daarnaast is NeoTel ook actief met een groot aantal eigen concepten. zoals SMS Dating, MMS Album en QuizMaster



Ingezonden persbericht