Gemeente Vlaardingen


Verleende bouwvergunningen 16 juni 2005

Bezwaar mogelijk tot: uiterlijk zes weken na de dag volgend op de datum van toezending van de vergunning aan de aanvrager.

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken op grond van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de volgende vrijstelling(en), reguliere c.q. lichte bouwvergunning(en) c.q. sloopvergunning(en) is (zijn) verleend aan:

Op de locatie: Binnensingel t.o. nr. 128
Type aanvraag: bouwvergunning
Aanvrager: Gemeente Vlaardingen - afd. Stedelijk beheer Voor: het plaatsen van een fietsenstalling
Datum indiening: 23 december 2004
Datum verlening: 7 juni 2005

Op de locatie: Koningin Wilhelminahaven Z.Z. 13 Type aanvraag: bouwvergunning
Aanvrager: K. Lagerweij
Voor: het gedeeltelijk verbouwen van een pakhuis tot horecagelegenheid in twee verdiepingen
Datum indiening: 15 april 2005
Datum verlening: 7 juni 2005

Op de locatie: Veerplein 130, 132 b.
Type aanvraag: bouwvergunning
Aanvrager: Ing Real Estate Investment Management Voor: het gedeeltelijk intern wijzigen van een winkelgebouw (winkel a) Datum indiening: 31 maart 2005
Datum verlening: 10 juni 2005

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen zij, wier belang rechtstreeks betrokken is bij een van de hiervoor genoemde besluiten bij Burgemeester en wethouders van Vlaardingen een bezwaarschrift indienen.
Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van Vlaardingen, per adres Dienst Stadswerk, Postbus 141, 3130 AC Vlaardingen. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Aan de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam kan echter worden verzocht een voorlopige voorziening uit te spreken, ingeval een bezwaarschrift bij burgemeester en wethouders van Vlaardingen is ingediend
De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt zes weken. Die termijn begint op de dag volgend op de datum van toezending van de vergunning aan de aanvrager.

Voor nadere inlichtingen omtrent de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift tegen een afzonderlijke vergunning en de verdere procedure kunt u zich wenden tot de sectie Vergunningen en Ontheffingen van de afdeling Ruimtelijke Ordening & Milieu van de Dienst Stadswerk, tel.: 010-248 4752/4662.
In verband met geautomatiseerde gegevensverwerking zal de ontvangst van bezwaarschriften worden bevestigd na afloop van de termijn. Indien prijs wordt gesteld op directe ontvangstbevestiging dient het bezwaarschrift aangetekend te worden verzonden, danwel bij de dienst Stadswerk te worden afgegeven, waarbij om een ontvangstbewijs kan worden verzocht.