Renovatie wooncomplex Theaterpassage
Bewoners van het wooncomplex in de Theaterpassage en woningstichting Land van Rode hebben op dinsdag 12 juli 2005 de oplevering van de renovatie gevierd. In de afgelopen 2 jaar heeft de woningstichting het complex tegen het licht gehouden en op belangrijke punten gerenoveerd. Inmiddels voldoet de toegankelijkheid van de 101 woningen weer aan de behoeften van bewoners en wensen van de woningstichting.

Grote drijfveer achter deze renovatie is ook de Huurdersbelangenvereniging-101 woningen Theaterpassage geweest. Intensief overleg tussen huurdersbelangenvereniging, gemeente en woningstichting heeft geleid tot de aanpassing van het complex.

Zo zijn alle deuren voorzien van automatische deuropeners. Zijn op de galerijen kleine op- en afritjes naar de woningen en naar de centrale hallen geconstrueerd en zijn er nieuwe liften geplaatst.

Daarnaast zijn de entreehallen en het schilderwerk opgeknapt. Ook de verlichting van de donkere centrale gangen is uitgebreid en verbeterd. Tot slot is een vluchtplan voor calamiteiten ontwikkeld en in het complex aangebracht.

Tijdens de opening is bij monde van de voorzitster van de huurdersbelangenvereniging, mw. Wiertz, gebleken dat ook de bewoners zeer tevreden zijn over het uiteindelijke resultaat. De woningstichting op haar beurt dankt de bewoners voor hun geduld en tolerantie tijdens deze ingreep.

Laatste wijziging : 22 july 2005