PERSBERICHT - 2005-06-27

Lincoln nieuwe bestemming P&O Ferries

Lincoln is de nieuwe City-Cruise bestemming van P&O Ferries. Deze historische stad, op 1 uur rijden ten zuiden van Hull, is ideaal voor een korte Citybreak. Zeker tijdens het Lincoln Waterfront Festival op 23 en 24 juli. Twee dagen vol entertainment, markten en optredens. Onlangs nog plaatsten de Britten Lincoln in de top 10 van leukste steden. Een 3-daagse City-Cruise Lincoln is er vanaf 109 euro per persoon bij vertrek op vrijdag.

Het jaarlijkse Waterfront Festival biedt een gevarieerd programma met internationale en nationale optredens, markten, steltlopers, acrobaten, wereldkampioenen jet ski, boottrips, een ghost walk, vuurwerk en workshops. De gratis toegankelijke activiteiten worden georganiseerd rond het Brayford Waterfront, dat recent een facelift onderging. En in de maand juli krijgen reizigers van P&O Ferries een gratis stadstour bij aankomst en een boekje met kortingsvouchers.

Lincoln heeft 84.000 inwoners en is bekend om haar Lincoln Cathedral en de steilste winkelstraat van Engeland: Steep Hill. Er zijn veel kleine boetieks en antiekzaken te vinden. Ook het Middeleeuwse Bishops' Palace, het Museum van Lincolnshire Life en de Usher Gallery zijn een bezoek waard.

City-Cruise tarieven
Naast Lincoln heeft P&O Ferries in juli aantrekkelijke tarieven voor een trip naar Hull, vanaf 70 euro per persoon op geselecteerde data. Drie dagen York is er vanaf 99 euro per persoon bij vertrek op zondag tot en met woensdag. Alle prijzen zijn op basis van volledige bezetting in een 2-persoons cabin. De maaltijden aan boord zijn niet inbegrepen.

Wie met P&O Ferries reist, kan in Europoort gratis parkeren en betaalt geen brandstoftoeslagen en reserveringskosten.

Bel voor informatie en reserveringen voor alle P&O Ferries routes, naar 020 201 3333 of kijk op www.POferries.nl Informatie over Lincoln en het Waterfront Festival op www.lincoln.gov.uk

Noot voor de redactie (