Ingezonden persbericht


Gregor Salto 23 juli op Bacardi Batbeats in Scheveningen

Downtempo-Wonderboy Gregor Salto staat op 23 juli als hoofdact op de 11e editie van Bacardi Batbeats in Naturel aan het strand van Scheveningen. Gregor is sinds Bacardi Batbeats 2003 niet meer weg te denken uit de wereld van de 'Latin Grooves'. Zijn SoLaJa, Soul Latin en Jazz, af en toe gemixt met een traditionele Samba of Bossa, wordt door critici unaniem enthousiast ontvangen.

Gregor van Offeren (1976) speelt sinds zijn 8e jaar klassiek piano en heeft zich sinds zijn 15e jaar volledig toegelegd op produceren en draaien. Sinds een paar jaar runt hij zijn eigen label G-Rex en produceert regelmatig voor internationale DJ's en artiesten. Maar ook zelf zit hij muzikaal niet stil. Momenteel staat het nummer 'Can't stop playing' een samenwerking tussen hem en madrileen Dr Kucho! al vele weken in de top 40. Speciaal voor Bacardi Batbeats heeft hij meerdere nummers geproduceerd die hij op 23 juli ook zeker ten gehore zal brengen. Naar eigen zeggen zijn enkele grote inspiratoren achter dit muzikale brein grote namen als Stevie Wonder, Michael Jackson en zelfs Chopin.

Voor de tweede keer in de geschiedenis van Bacardi vindt Bacardi Batbeats op 23 juli op het strand plaats. Om de sfeer intiemer te houden is gekozen een kleiner aantal kaarten te verkopen. De line-up zal naast Gregor Salto - met live act - bestaan uit The Flexican (bekend van Flinke Namen) en Jose Nunez (bekend van Nights of the Round Table)

Door zijn Cubaanse oorsprong heeft Bacardi een sterke band met Latin-muziek. Met de Future Latin Grooves die op de Batbeat-feesten te horen zijn, brengt het merk met passie moderne Latin-dance dichter bij het publiek. Naast internationaal toonaangevende DJ's krijgen opkomende talenten op Bacardi Batbeats de kans aan een groot publiek te laten horen wat ze in huis hebben.

Bacardi Batbeats is echter meer dan een mix aan moderne grooves en zwoele Latin-sounds: tijdens de feesten versmelten muziek, mode en interactieve media tot één geheel. Het unieke systeem BATMXR speelt hierbij een belangrijke rol en zorgt voor driedimensionale realtime interactie via beeld en geluid.

Tickets voor Bacardi Batbeats zijn voor ¤15 verkrijgbaar via www.batbeats.nl , Ticketservice (de grote postkantoren en GWK's) en op de avond zelf aan de deur.