TROS

Afdeling Communicatie

Hilversum, 19-07-2005

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 23 juli

Radio 2 - 16.00 uur

BASTIAAN RAGAS TE GAST BIJ TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 23 juli is zanger, musicalster, acteur en presentator Bastiaan Ragas te gast bij TROS MUZIEKCAFÉ.
Bastiaan is beroemd geworden met de boyband
'Caught in the Act' en hij heeft met zijn 34 jaar al een indrukwekkende carrière opgebouwd. Zijn grootste passie is muziek en zaterdag zingt hij een aantal nummers van zijn soloalbum.

V-Male heeft een nieuwe single uit, 'The Less You Seem To Know'. Zaterdag vertellen ze in een gesprek met presentator Hadassah de Boer meer over hun plannen voor de toekomst en vanzelfsprekend verlaten ze de studio van TROS MUZIEKCAFÉ niet zonder de nieuwe single ten gehore te brengen.

Singer/songwriter Bart Herman, ook wel de Vlaamse Don McLean of zelfs Ry Cooder genoemd, heeft een nieuw album uitgebracht met twaalf zelfgeschreven songs. De invloeden van nostalgische Latijnse ballades en de Angelsaksische folk, country en rock & roll zijn onmiskenbaar het geluid van Bart Herman en zaterdag laat hij horen hoe dat klinkt.

Quadriga staat voor 'Vierspan'. Deze formatie bestaat uit Helena, Petra, Katerina en Steve. Ze zijn al jaren actief op het artistieke vlak, hebben een stevige muzikale basis, podiumervaring en sterk gevormde stembanden. Ze brengen, met een hoog meezinggehalte, oudere en hedendaagse melodieën.

TROS MUZIEKCAFÉ komt ook deze zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie:
0000,0000,FFFFhttp://www.trosradio2.nl/muziekcafe/