Ingezonden persbericht

De Keversite Circuitdag 2005 'Midland Circuit Lelystad'

LELYSTAD, 20050716 -- - Op 23 juli, 2005 organiseert de Keversite.nl een circuitspektakel op het Midland circuit te Lelystad


Voor de Nederlandse Volkswagen Kever scene is een nieuw tijdperk aangebroken. Na jaren van eenzijdige evenementen is er onder de huidige keverrijders behoefte aan iets anders, iets vernieuwends. Naar aanleiding hiervan wordt gezamenlijk met de Keversite.nl de "Keversite Circuitdag" georganiseerd. Zoals de titel al luidt, een Circuitdag waarbij ieder persoon met ieder type kever op het Midland Circuit te Lelystad kan racen. Iets unieks in Nederland op Kever gebied.

Het terrein waar het evenement wordt georganiseerd, is het bekende Midland Racing Circuit te Lelystad. Het terrein van circa 100.000 m² wordt verdeeld in vier delen. Het circuit, de kartbaan en het terrein waar de kevers worden tentoongesteld en geparkeerd.

Het circuit zelf biedt vele mogelijkheden, het bestaat uit 2 delen een ovaal van 425 meter en een parcours binnen het circuit van 1100 meter. Hierop zal de gehele dag gereden worden. Aan het circuit zit tevens een complete pitstraat met jurytoren en een tijdwaarneming centrum. Naast deze jurytoren staan 3 tribunes voor de bezoekers. Een van deze drie tribunes is overdekt, gezamenlijk bieden deze tribunes plaats voor 600 personen.

De kartbaan is aantrekkelijk voor het gehele gezin. Jong en oud kunnen hier racen met een kart.

Het evenement zal gericht zijn op het hele gezin en de diversiteit van de keverrijders. Dit is wat dit evenement succesvol maakt.

Activiteiten deze dag:

* Behendigheidsproef
* Sprint
* Onderdelenmarkt
* Occasion show
* Kofferklep verkoop
* Karten
* Motor vermogensbank

www.keversitecircuitdag.nl


(niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:




Ingezonden persbericht