Ingezonden persbericht


Persbericht

Aan Redactie
Van Danceparade Middelburg
Betreft 23 juli, 5e editie Danceparade Middelburg Datum 30-05-2005

Danceparade Middelburg viert 5-jarig bestaan met Top-DJ's

Dit jaar zal op zaterdag 23 juli, vanaf 12.00u, de 5e editie van de Danceparade Middelburg plaatsvinden. Dankzij de zeer succesvolle edities van de afgelopen jaren is de Danceparade, met zo`n 50.000 bezoekers, uitgegroeid tot het grootste outdoor dance-event van zuidwest Nederland. Verschillende internationaal bekende DJ's, zoals; Marco V, Erick-E, Real el Canario, Bennie Rodriques, Ronald Molendijk, DJ Jurgen, Mental Theo, DJ Luna, Marcella en Roog hebben inmiddels opgetreden tijdens de Danceparade Middelburg.

Dit jaar heeft de organisatie van de Danceparade een samenwerkingsverband met ID&T. Deze zal samen met SlamFM aanwezig zijn tijdens de Parade. Optredens worden dit jaar onder andere gegeven door: Bennie Rodriques, Erick-E, Ricky Rivaro, Bas&Ram, DJ Dana, Mental Theo, DJ Real el Canario, Brian S, Jip Deluxe en Marcel Woods. Daarnaast zal de dance-organisatie Chemistry dit jaar aanwezig zijn met 'RUSH'. Tijdens dit evenement zullen opnames worden gemaakt door SlamFM en MTV.

Vanaf 12.00 uur trekt de parade, met zo`n 15 trucks en DJ`s, dwars door het historische centrum van Middelburg. Aansluitend op de Danceparade is er vanaf 16.00 uur een spetterende Cityparty op het Hof van Tange. De Afterparty start rond 23.00u in diverse horecagelegenheden in Middelburg.

Voordat de Danceparade daadwerkelijk van start gaat zal er op vrijdag 22 juli een grote Pre-party wordt gehouden op de Markt in Middelburg. Tijdens deze Pre-party zullen verschillende nationaal bekende DJ`s optreden, zoals DJ Laidback Luke. De Pre-party en de Parade zijn gratis te bezoeken. Voor de Cityparty en de Afterparty worden kaarten verkocht bij alle bekende voorverkoopadressen; Free Recordshop, Primera en Ticketbox. Meer informatie is te vinden op www.danceparademiddelburg.nl


- - - einde persbericht - - -

Mededeling voor de redactie:
Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u terecht bij: De heer M.F. Priem
Telefoon: 06-17074534


---- --