BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 21 juli 2005

WIM T SCHIPPERS TE GAST IN SPAM

Wim T Schippers, die in de jaren 80 in de huid kroop van de legendarische chaotische radiomaker Jacques Plafond, is aanstaande zondag 24 juli te gast in het BNN-radioprogramma SPAM van Egbert Jan Weeber.

Eind jaren 80 presenteerde Schippers het chaotische programma Ron Flon Flon. Het programma was een totale wirwar van telefoontjes, gasten en typetjes. Egbert Jan Weeber: 'Als je het hebt over legendarische radiomakers denk je natuurlijk al snel aan Giel en Ruud, maar de meest extreme radiomaker, als ik Dick Voormekaar dan niet meetel, is toch wel Jack Plafond'.

3FM bestaat 40 jaar en Egbert Jan Weeber besteedt aandacht aan de beste deejays uit 40 jaar radiogeschiedenis. Edwin Evers, Ruud de Wild, Rob Stenders, Rick van Velthuysen en Jeroen van Inkel allemaal begonnen ze bij, toen nog, Radio 3. Via spam.bnn.nl kunnen luisteraars stemmen op de, in hun ogen, beste 3FM deejay allertijden. De winnaar wordt uitgeroepen in de uitzending van zaterdag 30 juli.

SPAM wordt iedere zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 14.00 uur uitgezonden bij BNN op 3FM. Presentator Egbert Jan Weeber is er met een hoop onzin, gezelligheid, midgetgolf, recepten, quizzen, mixen en staptips!