Eemland noord, 10.45 uur

Utrecht 24-07-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Verdovende middelen aangetroffen

SOEST- Op vrijdagmiddag werd een automobilist aangehouden omdat hij verdovende middelen bij zich had.

Omstreeks 15.50 uur zagen agenten de 31-jarige man uit Soest rijden over de Rubenslaan. Hen was bekend dat hij geen rijbewijs had. De man werd gecontroleerd en in de auto troffen agenten 26 wikkels met poeder aan. Zeer vermoedelijk gaat het hier om verdovende middelen en de man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau waar hij werd ingesloten.

Rijbewijs kwijt

SOEST- Op zaterdagochtend raakte een jonge bestuurder zijn rijbewijs kwijt. Omstreeks 02.50 uur zagen agenten een 21-jarige man uit Soest met hoge snelheid rijden over de Middelwijkstraat. Zijn snelheid werd gemeten en bedroeg 121 kilometer per uur waar 50 is toegestaan. De man kreeg een stopteken en hij kon direct zijn rijbewijs inleveren.

Deur open

BAARN- Op zaterdagmiddag raakte een vrouw gewond na een val. Omstreeks 16.55 uur reed een 46-jarige vrouw uit Baarn op haar fiets over de Nieuwstraat. Een 21-jarige automobilist uit Baarn parkeerde op deze straat haar auto en opende plotseling haar portier. De 46-jarige vrouw reed hier vervolgens tegenaan en kwam ten val en bezeerde haar hoofd en arm. Ter plaatse werd zij behandeld door ambulancepersoneel.

Fietsendieven

BAARN- Op zaterdagavond werden drie fietsendieven aangehouden. Omstreeks 20.30 uur kreeg de politie de melding dat er een fiets zou worden gestolen aan het Stationsplein. Agenten gingen ter plaatse en konden na onderzoek drie jongens, in de leeftijd van 13 en 14 jaar uit Baarn aanhouden. Zij zullen via bureau Halt een alternatieve straf krijgen.