Binnensticht 11.00 uur

Utrecht 24-07-2005 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Geslagen

ZEIST- Op zaterdagochtend kreeg een man rake klappen.

Omstreeks 01.00 uur fietste een 54-jarige man uit Zeist over de Steynlaan. Hier werd hij gepasseerd door drie jongens, met getinte huidskleur, en werd door een van hen plotseling hard tegen zijn oog geslagen. De man viel vervolgens van zijn fiets. De man stond vervolgens weer op en zag een jongen agressief op het af komen lopen. De 54-jarige man bedacht zich geen moment gaf de jongen een rake klap tegen zijn kaak waarop zijn belager afstand nam. Kennelijk wilde zijn vriend het ook proberen en liep nu naar de man toe. Hij kreeg een fikse trap in het kruis waarna deze ook afdroop. Een derde jongen zag kans de man te trappen tegen zijn knie. Juist op dat moment claxonneerde een passerende auto en verdwenen de jongens.

De man moest zijn wenkbrauw laten hechten in het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie; 0900-8844 Binnensticht.

Te hard

BUNNIK- Op zaterdag werd er van 11.45 tot 13.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Schoudermantel. In totaal passeerden 523 voertuigen de controlepost en 108 voertuigen reden te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 88 kilometer per uur waar 50 is toegestaan.