Utrecht stad, 12.30 uur

Utrecht 24-07-2005 - Nieuwsberichten distrciten Utrecht stad

Drugsdealer aangehouden

UTRECHT Vrijdag omstreeks 17.00 uur werd een 36-jarige Utrechter aangehouden op verdenking van het dealen van drugs. De Utrechter werd betrapt in de Daalsetunnel. Bij de Utrechter werden meer dan twintig bolletjes harddrugs en bijna 900 euro(handelsgeld) aangetroffen en in beslag genomen. De Utrechter zit nog vast.

Utrechter aangehouden voor plegen geweld

UTRECHT Vrijdagavond omstreeks 22.15 uur werd een 20-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van het plegen van geweld. Hij zou met een mes stekende bewegingen hebben gemaakt in de Stationshal in de richting van een 27-jarige inwoner van Doorn.

De twee kenden elkaar van een eerdere confrontatie enkele weken geleden. Bij die ruzie zou de Utrechter een gebroken kaak hebben opgelopen door klappen van de man uit Doorn. Onderzoek wordt ingesteld.

Inbreker aangehouden

UTRECHT Zaterdag 23 juli omstreeks 03.50 uur werd een 31-jarige inwoner van Utrecht aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak. Gezien was dat de Utrechter zich verdacht ophield bij garageboxen aan de achterzijde van de Ruijgenhoeklaan. Na onderzoek bleek dat de sloten van de boxen waren geforceerd. De Utrechter zit nog vast en wordt maandag voorgeleid bij de officier van justitie te Utrecht.

Aangehouden voor inbraak auto

UTRECHT Een 20-jarige man, verblijvend in Zwolle, werd zaterdag 23 juli omstreeks 05.35 uur aangehouden op verdenking van een inbraak in een geparkeerde auto op de Troelstralaan. Getuigen hadden glasgerinkel gehoord en zagen dat de man in de opengebroken auto zat. Zij waarschuwden de politie en gingen achter de man aan die er vandoor ging. Het lukte de politie op aanwijzingen van de getuigen de man op de Talmalaan aan te houden. Na afronding van het onderzoek van de inbraak in de auto, nam de Vreemdelingenpolitie de man over omdat hij mogelijk geen geldige verblijfstitel heeft.

Aangehouden voor diefstal fiets

UTRECHT Een 38-jarige inwoner van Utrecht werd zondag 24 juli omstreeks 04.00 uur aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets. De diefstal op Vredenburg werd gezien middels camerabewaking.

Onmiddellijk werden politiemensen op straat in kennis gesteld van de diefstal. Die wisten de dief met de gestolen fiets op de Korte Koestraat aan te houden. De Utrechter had gereedschap bij zich om hiermee sloten te kunnen forceren. De Utrechter is in verzekering gesteld en zit nog vast.