Lekstroom, 15.30 uur

Utrecht 24-07-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Vrouw van tas bestolen

HOUTEN Een 83-jarige vrouw uit Houten werd vrijdag 22 juli omstreeks 19.35 uur van haar tas beroofd. De vrouw liep achter haar rollator over Het Kant. Juist op het moment dat zij de voordeur wilde openen, zag een jongeman kans haar tas uit de rollator weg te nemen. Hij rende ermee weg in de richting van de Dijkhoeve. Het zou gaan om een keurig geklede jongeman, kort zwart haar, ongeveer 1.75 m. lang.

Korte tijd later meldde een persoon dat hij een tas had gevonden in de omgeving van de Melkhoeve. Het bleek om de gestolen tas te gaan. De politie heeft de zaak in onderzoek en roep eventuele getuige(n) zich op te melden op het telefoonnummer 0900 - 8844.

Inbrekers aangehouden

IJsselstein Vier mannen en een vrouw variërend in leeftijd tussen 18 en 20 jaar uit Nieuwegein en IJsselstein werden zaterdag 23 juli omstreeks 23.30 uur aangehouden. Zij worden er van verdacht ingebroken/openlijk geweld te hebben gepleegd in/tegen een caravan op de Podiumweg. Na ingesteld onderzoek en het opmaken van een proces-verbaal werden de verdachten in de loop van zondag 24 juli weer in vrijheid gesteld.

Aangehouden voor geweld

IJSSELSTEIN Een 15-jarige inwoner van IJsselstein en een 18-jarige inwoner van Maarsbergen zijn zondag 24 juli omstreeks 04.30 uur aangehouden. Zij worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij met een 17-jarige inwoner van Nieuwegein op de Weidstraat met als inzet een meisje. De Nieuwegeiner liep lestel op aan zijn gelaat. De twee verdachten werden ingesloten voor nader onderzoek en verhoor.