2e persbericht van zondag 24 juli 2005

Eindhoven 24-07-2005 - Berichten uit de regio

Gemert: Twee meisjes aangehouden na botsing tegen huis

De politie heeft zondagochtend rond 4.15 uur twee meisjes aangehouden nadat ze met een auto tegen een woning aan de Deken van den Heuvelstraat waren gereden. De auto en de woning raakten daarbij beschadigd. Niemand raakte gewond. Het gaat om een 16-jarig meisje uit Gemert en een 17-jarige inwoonster van Boekel. Het is nog onduidelijk wie er precies heeft gereden; de politie onderzoekt nog de toedracht. De meisjes hadden de auto meegenomen van een vriend en waren een eindje gaan rijden. Ze zijn meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek, waarna proces-verbaal is opgemaakt.

Veldhoven: Insluiping in woning

Bij een insluiping in een woning aan de Van Eijkstraat zijn enkele mobiele telefoons en een handtas met onder meer een bankpasje en een identiteitsbewijs weggehaald. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Een tuindeur was niet afgesloten.

Veldhoven: Auto verduisterd

Een autobedrijf aan de Broekweg is zaterdag de dupe geworden van een oplichter. De man heeft rond 13.30 uur een auto meegenomen voor een proefrit en is niet meer teruggekeerd. Het gaat om een zwarte Audi S4 met origineel kenteken 41-PK-XV. Er zaten tijdens de proefrit handelaars-kentekenplaten (24-91-FH) op de wagen.

Deurne: Motorrijder gewond geraakt bij ongeval

Een man van 33 jaar uit Griendtsveen is zondagochtend rond 4.00 uur gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Wittedijk. In een bocht van de weg is hij met zijn motor in de linkerberm terecht gekomen, tegen een boom gereden en op de grond gevallen. Daar heeft hij gelegen tot hij rond 7.00 uur door een voorbijganger is gevonden. Deze heeft de ambulancedienst gewaarschuwd waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis is gebracht. Hij bleek een gebroken kaak en een gebroken bekken te hebben.