Ingezonden persbericht

Benzineboycot.nu is live gegaan

Massale actie tegen oliemaatschappijen

AMSTERDAM, 20050724 -- Benzineboycot.nu biedt consumenten de mogelijkheid de prijzen van de verschillende leveranciers te vergelijken, een prijsvergelijk tussen de verschillende landen uit de EU uit te voeren, en tips te lezen m.b.t. bezuinigen op benzine en autorijden in het algemeen. Op benzineboycot.nu kan de consument kenbaar maken het niet eens te zijn met de zeer frequente en ongebreidelde verhoginen van de brandstofprijzen. Alle emails die we daaromtrent ontvangen worden aan het eind van de zomer aangeboden aan de grote oliemaatschappijen ( Shell, Esso en Texaco )In ons forum kan men zijn/haar mening delen met gelijkgestemden.


Doelstelling van Benzineboycot.nu is het opzetten van een uitgebreide databse met tips en besparingen aangaande autorijden in het algemeen.
In samenwerking met een groot aantal aan ons onderwerp gerelateerde websites, bieden wij de consument een platform alwaar zij kennis op kunnen doen aangaande besparen door b.v het rijden op lpg, wat is Fuel Cell technologie, wat zijn hybride's etc.
Maar ook; wat zijn de voor en nadelen van autodaten, carpoolen etc.
Ingezonden persbericht