Ingezonden persbericht

Theater maken voor Kids op Kasteel Sypestyn

Toneelspelen in de tuin van een echt kasteel FESTIVITIES maakt het waar

UTRECHT, 20050718 -- Samen met je vrienden en vriendinnen een toneelstuk maken en optreden in de kasteeltuin voor je ouders. Dat is nu mogelijk in de tuin van Kasteel Sypesteyn te Loosdrecht (vlakbij Utrecht, Amsterdam en Amersfoort). Vanaf maandag 25 juli '05 tot 26 augustus '05 organiseert FESTIVITIES in samenwerking met Kasteel Sypesteyn "Theater maken voor Kids". In twee uur bedenken de kinderen zelf een toneelstuk. Verkleedkleding is aanwezig en als decor gebruiken we het kasteel op de achtergrond. Na afloop wordt de openlucht voorstelling gespeeld!!


Datum: dagelijks van 25 juli tot 26 augustus 2005

Actie: Theater maken voor KIDS!!

Wie: Geschikt voor kinderen van 6 t/m 11 jaar.

Openingstijden: dinsdag, woensdag en donderdag 11.00 uur (overige dagen en tijden op aanvraag)

Toegangsprijs: ¤ 10,00 per kind

Reserveren: Reserveren (noodzakelijk) via telefoonnummer 020 - 66 98 138 of via
theater4kids@wegaanfeesten.nl

Informatie: Informatie op via telefoonnummer 020 - 66 98 138

Kosten per kind ¤ 10,00. Vooraf reserveren is noodzakelijk! Het leukste is de kinderen met een groepje van 8 tot 12 kinderen zijn.
Ouders betalen de bestaande toegangsprijzen. Eventueel is het geheel aan te vullen met drankjes, chips, snoep en pannenkoeken. Ook erg geschikt als verjaardagsfeest!

Tijdens 'de repetitie' kunnen de ouders een rondleiding in het kasteel volgen of in de tuin de beelden tentoonstelling bezoeken. Maar voordat het zover is gaan we een aantal basisoefeningen doen om later goed in 'de huid van je nieuwe personage' te kunnen kruipen. Zo moet je snel boos kunnen worden maar even snel ben je weer verliefd of wil je liever een deftig persoon spelen. Ook gaan we je liever goed in de spotlight te staan en nog veel meer.




Ingezonden persbericht