Politie Zeeland


---


O-5075-2005 Winkeldiefstal, Goes

Zaterdagmiddag rond 13.05 uur is een 22-jarige man uit 's-Hertogenbosch in Goes aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had bij een winkel aan de Sint Adriaanstraat in Goes cosmetica met een totale waarde van honderden euro's weggenomen.
Na de diefstal rende de man weg. Dankzij oplettende getuigen kon de politie de man op het station in Goes aanhouden.
De man is in verzekering gesteld.


O-Aanrijding in Zierikzee

Maandagmiddag rond 14.55 uur vond er op de kruising Nieuwe Koolweg, Zandweg in Zierikzee een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 61-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Zandweg gaande in de richting van de Nieuwe Koolweg.
Op vermelde kruising verleende geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 75-jarige automobilist uit Burgh Haamstede.
Er was alleen materiële schade.


O-5077-2005 Aanrijding in Renesse

Maandagmiddag rond 14.45 uur vond er op de Stoofweg in Renesse een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 46-jarige automobilist uit Koln (D) reed over de Stoofweg komende uit de richting van Renesse en gaande in de richting van Serooskerke.
Toen hij voor de rotonde remde kon de 20-jarige automobilist uit Soest, die achter hem reed, niet meer op tijd tot stilstand komen. Zijn auto gleed op het natte wegdek tegen de auto van de Duitser.
Er was alleen materiële schade.

W-5078-2005 Aanrijding in Serooskerke (W)
Maandagmiddag rond 14.45 uur vond er op de kruising N57, Vrouwenpolderseweg in Serooskerke (W) een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 74-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de Vrouwenpolderseweg komende uit de richting van Serooskerke (W).
Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 50-jarige automobiliste uit Woerden.
Er was alleen materiële schade.


O-5079-2005 Aanrijding in Goes

Maandagmiddag rond 15.40 uur vond er op de Deltaweg in Goes een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 41-jarige automobilist uit Kaatsheuvel reed over de Deltaweg komende uit de richting van de Rijksweg A58.
Toen hij, bij de kruising met de 's-Heer Hendrikskinderendijk, voor het oranje verkeerslicht remde kon de 81-jarige automobilist uit Hardinxveld Giessendam die achter hem reed niet meer op tijd tot stilstand komen.
Er was alleen materiële schade.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.