Gemeente Tilburg

05218SE

Datum
13 juni 2005

Kindermiddag op kermis Tilburg

Kom en ontmoet Totally Spies

Op woensdagmiddag 27 juli staat de kermis geheel in het teken van de kinderen. De kindermiddag is naast Roze Maandag, gehandicaptenmiddag en Caribische Donderdag de vierde themadag. Vanaf 13.00 uur worden de kermis en de activiteiten aangepast aan de jongste kermisbezoekers die de Tilburgse Kermis rijk is. In samenwerking met de exploitanten van de kinderattracties zijn deze woensdagmiddag de ritprijzen niet hoger dan E 1,-.

Uiteraard laat ook de horeca deze middag niet ongemerkt voorbij gaan. Ook zij spelen in op het thema en laten hun jongste bezoekers meegenieten van deze, voor hun speciaal georganiseerde, kindermiddag op de Tilburgse Kermis.

Laat je gaan samen met de NS
Tijdens de kindermiddag, tussen 14.00 uur en 18.00 uur, vrolijkt het NS-Evenemententeam samen met een NS-Railrunnerhaas het kermisterrein op. Het team loopt rond en deelt gratis NS-Railrunnerkaartjes uit. Wil je meer informatie over dit kaartje, of over de aantrekkelijke aanbiedingen die de NS rond de zomerperiode voor je in petto heeft, spreek dan het evenemententeam aan.

Tip: De NS Zomertour; Samen 2 dagen overal naar toe voor maar E 59,-. Verkrijgbaar vanaf 1 juli tot en met 31 augustus. Ontvlucht je dagelijkse beslommeringen en laat je samen met NS gaan op de Tilburgse Kermis.

Totally Spies
De stoere meiden, Sam, Alex en Clover ontdekken onder hun appartement in Beverly Hills een ondergronds spionagenetwerk. Om te voorkomen dat het een en ander uitlekt, wordt het drietal ingelijfd bij de geheime dienst. Zolang hun haar maar goed zit, deinzen de drie meiden nergens voor terug. Ontmoet deze stoere meiden in levende lijve op woensdag 27 juli.

CliniClowns
Vrijwilligers van de Stichting CliniClowns collecteren dagelijks onder de bezoekers van de kermis. Natuurlijk ontbreken de CliniClowns zelf ook niet. Tijdens de kindermiddag zijn de CliniClowns aanwezig om allerlei clowneske spelletjes te doen.


---
Voor de pers:
Charlotte Maasen, afdeling communicatie, telefoon 013 542 98 70


---- --