Gemeente Tilburg

SE05280

Datum
26 juli 2005

Sprookjesactie op kindermiddag

Het mooiste sprookjesfiguur wint familieabonnement van de Efteling

Oproep aan kinderen

Op woensdag 27 juli is het weer kindermiddag op de Tilburgse Kermis. Het thema voor deze middag is ŽSprookjesŽ. Het wordt dan één groot sprookjesfeest op de kermis. Kinderen worden dan ook verzocht om verkleed te gaan als zijn of haar favoriete sprookjesfiguur. Alle prinsessen, ridders, doornroosjes, kabouters noem maar op, zijn van harte welkom vanaf 13:30 uur.

Sprookjesachtige opening

De kindermiddag wordt om 13:30 uur door wethouder Hans Janssen op sprookjesachtige wijze geopend bij de Horecaboulevard aan de Spoorlaan. Alle kinderen zijn bij deze opening van harte welkom. Bij de opening is een stadsomroeper aanwezig van de CliniClowns en worden de kinderen extra in het zonnetje gezet.

Prijsuitreiking mooiste sprookjesfiguur

Tussen 14:00 en 16:00 uur maakt de jury een rondje over de kermis om de best verklede sprookjesfiguur uit te kiezen. Het mooist verklede kind wint een familieabonnement op de Efteling! De uitreiking vindt plaats om 16:30 uur bij de Bierhal op het Stadhuisplein.

Meet and Greet Totally Spies

Deze middag wordt extra leuk door de aanwezigheid van CliniClowns, reuze steltlopers, Railrunnerhazen en..Totally Spies! Vanaf 17:00 uur is er op diverse pleinen een echte Meet and Greet met Totally Spies.

Dagelijkse persbriefing
Ook morgen, woensdag 27 juli, vindt er een dagelijkse persbriefing plaats om 16:30 uur in de ontvangstruimte van Publiekszaken op Stadskantoor 1, Stadhuisplein 130 in Tilburg (ingang Willemsplein). Wij brengen u dan graag op de hoogte van alle feiten en wetenswaardigheden.

Voor de pers:

Charlotte Maasen, afdeling communicatie, telefoon 013 542 98 70

Monique van der Blom, woordvoering wethouder Janssen 013 542 98 70


---- --