HP benoemt Triple P tot authorised business solution partner

27.07.2005 / 09:41 / Rubriek: Economie / Organisatie: Triple p


Vianen, 27 juli 2005 - Binnen het Authorised Business Solution Partner programma (ABSP) van HP is Triple P benoemd tot ABSP-partner. Door zich te kwalificeren voor dit programma is Triple P in staat om zelfstandig de HP High End Storage producten, diensten en oplossingen te verkopen en te installeren.

Door de constante focus van Triple P op HP-storage-oplossingen en de kennis en ervaring die Triple P hierin heeft opgedaan, is Triple P toegetreden tot de selecte groep van ABSP-partners in Nederland. Triple P heeft intensieve trainingen gevolgd en na certificering heeft zij toegang gekregen tot alle mogelijke informatie en contacten binnen HP. Hierdoor kan Triple P de gewenste vorm van service verlenen, gegarandeerd door HP.

Voor Triple P biedt dit programma de mogelijkheid om haar klanten een totaaloplossing aan te bieden. Klanten zijn verzekerd van de door HP gegarandeerde service. Om in aanmerking te komen voor het ABSP- programma dienen business partners specifieke HP trainingen te volgen. Ook dienen zij aan bepaalde criteria te voldoen, voornamelijk op het gebied van omzet, infrastructuur en expertise.

'Wij zijn erg verheugd over het feit dat HP Triple P heeft verkozen tot Business Solution Partner. Onze klanten stellen steeds hogere eisen aan de prijs-kwaliteitverhouding, pragmatiek en de support rol die wij bieden. Met HP hebben we een langdurige relatie waarbij de focus is blijven liggen op het bouwen en implementeren van solide oplossingen. Het meedenken over mogelijke verbeteringen is daarbij zeer belangrijk voor de klant', aldus Rashid Azimullah, Commercieel Directeur Triple P.

Hildo Krook, Business Partner Manager van HP zegt over de kwalificering: 'Dat Triple P besloten heeft om zich te kwalificeren voor HP's Authorised Business Solution Partnership (ABSP) verheugt ons zeer. Triple P is een partner die over uitgebreide kennis en expertise beschikt om HP's Enterprise Value producten op de juiste wijze te positioneren, te implementeren en te onderhouden en daarmee voor zowel haar klanten als HP maximale betrouwbaarheid, flexibiliteit en dus continuïteit kan garanderen.'

Over HP

HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen. Meer informatie over HP is te vinden op www.hp.nl.

Over Triple P

Triple P ontwerpt, bouwt, levert en beheert ICT-oplossingen die op een efficiënte manier bijdragen aan het resultaat van uw organisatie. De drie p's - people, performance en partnership - vormen de basis voor langdurige, succesvolle relaties met onze klanten. Deze publicatie bevat toekomstgerichte informatie. Deze informatie is gebaseerd op de huidige verwachtingen, inclusief mogelijke financieringsplannen en de gevolgen van de reorganisatie. Gegevens die in dit bericht zijn opgenomen en geen betrekking hebben op historische feiten, dienen te worden beschouwd als verwachtingen voor de toekomst. Zonder een volledige opsomming te geven, wordt met het gebruik van de volgende woorden of soortgelijke bewoordingen toekomstgerichte informatie aangegeven: 'denkt', 'anticipeert', 'verwacht', 'neemt voor', 'voorziet'. De daadwerkelijke resultaten kunnen aanzienlijk afwijken als gevolg van een aantal factoren waaronder, maar niet beperkt tot, de ontwikkeling van de totale ICT-uitgaven en vraag naar ICT-diensten in Nederland; het moment waarop belangrijke orders worden geplaatst; het vermogen gekwalificeerd personeel in te huren, op te leiden en te behouden; het totale bedrag aan ontslagvergoedingen en andere noodzakelijke kosten voor het afronden van de reorganisatie en hevige concurrentie. Zie voor een nadere toelichting op deze risico's en onzekerheden de documenten die Triple P heeft gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission, met name het meest recente jaarverslag op formulier 20-F.

Contact

Triple P NV
Marlous Wieland
Postbus 245
4130 EE Vianen
Nederland

Tel: 0347 353099
Fax: 0347 353666
e-mail: persbericht@triple-p.nl
web: www.triple-p.nl