Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

27-07-2005
Mededelingen

In verband met festiviteiten zijn op de volgende dagen een aantal wegen afgesloten:

3 augustus
Op woensdag 3 augustus zijn voor het houden van de middag- en avondbraderie in de Schoolstraat, de J. W. Burgerstraat en op het Zwaneplein van 12.00 uur tot 2.00 uur de volgende wegen afgesloten: De kruisingen Zwaneplein, Noorderweg; Hans Barendstraat ten hoogte van "het Domtorentje"; Spinhuisstraat, Joh. Bakkerstraat; Oranjeweg, O. P. Lapstraat, Joh Bakkerstraat Schoolstraat en de Westerlaan.

4 augustus
Op 4 augustus zijn de Hoofdweg een gedeelte van de Esther Meindertsweg en de Strandweg vanaf de Paasduinweg van 07.00 uur tot 22.00 uur voor de Buremeravond afgesloten.

5 augustus
Op vrijdag 5 augustus zijn in verband met het Roggefeest de volgende wegen van 09.00 uur tot 00.00 uur afgesloten voor het verkeer: Van Heeckerenstraat, Kerkplein, Kerkstraat, Reeweg vanaf het Politiebureau, Van der Stratenweg vanaf de kruising Molenweg tot aan de Torenstraat, Jan Jacobsweg vanaf de kruising Kolkweg tot aan de Torenstraat, Torenstraat, Rixt van Doniastraat, Marten Janszenstraat, Kardinaal de Jongweg vanaf de kruising Paasduinweg tot aan de Marten Janszenstraat. Tussen 09.00 uur en 12.00 uur wordt het bestemmingsverkeer nog zoveel mogelijk doorgelaten.

7 augustus
In verband met de open dag van de Watersportvereniging en de Catamaranclub is op zondag 7 augustus de strandovergang Tjettepad, Klonjes, Zeedijk afgesloten. Verder is het Tjettepad afgesloten met dranghekken omdat er een parkeerverbod geldt. Graag de volgende wegen zoveel mogelijk vrij houden in verband met eventuele calamiteiten: De Ridderweg, Reeweg en de dijkovergang.

---

© 2005 Gemeente Ameland