Eemland noord 10.30 uur

Utrecht 27-07-2005 - Nieuwsberichten Eemland noord

Bekende winkeldief

SOEST- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden na een winkeldiefstal. Omstreeks 13.05 uur verliet een 41-jarige vrouw uit Soest een winkel aan de Van Weedestraat met enkele goederen die niet waren afgerekend. Winkelpersoneel ging achter de vrouw aan maar raakte haar kwijt. Het signalement werd doorgegeven aan de agenten en deze herkende hierin een bekende winkeldief. In haar woning werd ze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Fietsendieven aangehouden

BAARN- Op dinsdagochtend werden drie fietsendieven aangehouden. Omstreeks 04.25 uur kreeg de politie de melding dat een aantal personen een fiets hadden proberen te stelen aan de Drakenburgerweg. De politie ging op zoek naar de verdachten. Zij werden in de omgeving van de Geerenweg aangetroffen. Het trio, een meisje van 14 en twee jongens van 16 jaar uit Baarn, werd aangehouden.

Bestuurder onder invloed aangehouden

BAARN - De politie heeft in de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 juli een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Tijdens de surveillance controleerden omstreeks 01.00 uur agenten een 41-jarige bestuurder uit Baarn ter hoogte van de afrit van de Rijksweg A 1. Na een eerste blaastest bleek dat de man gedronken had. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. De ademanalyse wees 390 ug/l uit. Met een proces-verbaal en een rijverbod van drie uur werd hij naar huis gestuurd.