Ingezonden persbericht


Funda en Sanoma Uitgevers bundelen krachten op de woningmarkt

In VT Wonen en Eigen Huis & Interieur die vandaag in de winkel liggen, is een nieuw katern opgenomen: TE KOOP. Dit makelaarskatern is het resultaat van de samenwerking tussen funda en de woonbladen van Sanoma Uitgevers. Naast de genoemde maandbladen verschijnt het katern binnenkort ook in More than Classic.

Sinds jaar en dag heeft Sanoma Uitgevers een vooraanstaande positie in het segment van de woonbladen. Voor deze woonbladen werd gezocht naar mogelijkheden om de activiteiten in de vastgoedmarkt uit te breiden. In funda, dat juist zocht naar nieuwe mogelijkheden om zich naast de website ook in andere media te presenteren, heeft de uitgever een prima partner gevonden.

Makelaars kunnen al vanaf 250 euro een woningadvertentie in één van de katernen plaatsen. Ook krijgen zij de mogelijkheid zich middels corporate advertenties tegen aantrekkelijke tarieven in het katern te presenteren. Elk blad heeft het katern vormgegeven in de look and feel van de betreffende titel, zodat het voor de lezer een herkenbaar en vertrouwelijke omgeving blijft.

TE KOOP verschijnt iedere editie in VT Wonen, Eigen Huis & Interieur en in More than Classic.

Meer informatie over de woningen in het katern is te vinden op resp. www.funda.nl/vtwonen , www.funda.nl/ehi , www.funda.nl/mtc.

In het katern TE KOOP hebben NVM makelaars een speciale positie.

Voor verdere informatie:
Jeroen Wilhelm (funda)
Tel. (020) 561 82 08
jeroen.wilhelm@funda.nl

Petra Lubbers (Sanoma Uitgevers, Woonbladen)
Tel. (023) 556 46 24
p.lubbers@sanoma-uitgevers.nl

Stefan de Krijger
Pleon
Tel. (020) 487 40 00
stefan.dekrijger@pleon.com