Gemeente Pekela


Inspraak ex artikel 6a Wet op de Ruimtelijke Ordening

Bij ons is binnengekomen het verzoek om vrijstelling ex artikel 19 lid
1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) van


· De heer R. Reijersen, Eigenhaardstraat 16 te Nieuwe Pekela voor het realiseren van een bedrijfsgebouw met bedrijfswoning voor een hoveniersbedrijf op het perceel naast Oud Alteveer C 151 te Nieuwe Pekela. Het plan is gelegen in het bestemmingsplan " t Ol Alteveer" waar het mee in strijd is.

Wij zijn voornemens om met toepassing van artikel 19 lid 1 WRO medewerking te verlenen aan het plan. Alvorens wij deze procedure starten, willen wij ter voldoening aan artikel 6a WRO gedurende de termijn van ter inzage liggen van de stukken een ieder de gelegenheid geven schriftelijk een zienswijze in te dienen. Het bouwplan ligt vanaf 7 juli 2005 gedurende twee weken elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag ook van 14.00 tot 16.00 uur ter inzage op het gemeentehuis te Oude Pekela. Uw zienswijze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela, Postbus 20.000, 9665 ZM Oude Pekela.

Wij wijzen u erop dat het college nog geen besluit heeft genomen over het definitief starten van de vrijstellingsprocedure. Op het moment dat het college hierover wel besloten heeft, zal dit in de krant gepubliceerd worden. Een ieder wordt dan wederom in de gelegenheid gesteld een zienswijze in te dienen.

Nadere informatie kan verkregen worden bij de sector Grondgebiedzaken.

Pekela, 6 juli 2005
Burgemeester en Wethouders van de gemeente Pekela

M. Schollema, burgemeester

A. Blinde, secretaris