Ingezonden persbericht


Persbericht

Startgames.nl: veelsteveel spelletjes op één adres

~ nieuwe website voor spelletjesfanaten ~

Amsterdam, 27 juli 2005 - Vanaf vandaag vind je de meeste en de leukste spelletjes van Nederland voor jong en oud op één adres. http://www.startgames.nl biedt meer dan 1.000 gratis online spelletjes in alle denkbare soorten en maten. Zo kun je kiezen uit maar liefst elf verschillende categorieën, zoals actie, avontuur, denksport, bord & puzzels en racing. Je kunt de spelletjes direct vanaf de website spelen, individueel of tegen elkaar.

In de categorie multiplayer-spelletjes op Startgames.nl kun je strijden tegen andere spelletjesfanaten. Zo kun je je vrienden of spelletjesfreaks die je ontmoet via de chatfunctie op Startgames.nl uitdagen voor een potje darten, poolen, schaken of klaverjassen. Bijzonder is de functie waarmee je je persoonlijke spelletjespagina kunt aanmaken. Via 'my page' geef je aan tot welke favoriete games en filmpjes je direct toegang wilt hebben, zodat zoeken niet meer nodig is: één keer klikken en spelen maar! Startgames biedt behalve spelletjes ook een fun- en downloadgedeelte met allerlei grappige filmpjes, downloads en speciale content voor mobiele telefoons.

"De populariteit van spelletjes- en funsites in Nederland is enorm", zegt Max Jongsma van ilse media. "Nederlanders zoeken op het internet actief naar allerlei vormen van entertainment en blijken het vooral leuk te vinden om 'even tussendoor' online een spelletje te spelen of een filmpje te downloaden. Vanwege de grote belangstelling zijn we volop aan het nadenken over nieuwe fundiensten als uitbreiding op Startgames.nl."

Je zult niet snel uitgespeeld raken, want het speciale Startgames-testteam voegt dagelijks nieuwe spelletjes en ander vermaak toe aan de website. Het is de bedoeling dat het fungedeelte in de nabije toekomst verder uitgebreid wordt. Startgames.nl organiseert ook leuke acties, zoals het Startgames Testlab.

Na de zomer laten spelletjesfanaten zich honderd uur lang opsluiten in dit speciale lab om de 'Startgames Top 1000' samen te stellen. Ben jij tussen de 18 en 99 jaar en wil je graag je mening geven over de spelletjes? Schrijf je dan snel in op Startgames.nl!

(333 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

In de bijlage vind je het logo en een screenshot van Startgames.nl

Over ilse media groep

ilse media is actief sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste internetuitgever van Nederland. Met een rijk portfolio van websites, waaronder ilse.nl, Startpagina.nl, NU.nl en Web-log.nl bereikt ilse media 67 procent van alle internetters van 13 jaar en ouder in Nederland. De jeugd- en jongerenwebsites Kaboem.nl en Cu2.nl zijn onderdeel van ilse media dochter newrulez. Daarnaast exploiteert ilse media de mannen- en entertainment titels van Sanoma Men's Magazines (SMM) en TVGids.nl, een website van Programmabladen AKN. Samen genereren ilse media, newrulez, TVGids.nl en de SMM-titels per maand een half miljard pageviews op het internet.

Naast haar online activiteiten is ilse media uitgever van de welke informatiegidsen. Deze uitgaven en de website Welke.nl helpen de consument bij het maken van grote aankoopbeslissingen. ilse media is een onderdeel van Sanoma Uitgevers, uitgever van 62 magazines in Nederland.

Voor meer informatie over de ilse media groep kunt u terecht op www.ilsemedia.nl.

Voor meer persinformatie:
Lianne van der Kruk
T: +31 (0)20 8404500
E: lianne.van.der.kruk@ilsemedia.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com