Ingezonden persbericht


Persbericht

Cartesis breidt salesteam Nederland uit

~ Bert Jan ten Oever aangetrokken voor uitbreiding klantportfolio ~

27 juli 2005 - Cartesis, de wereldwijde leverancier van business performance management (BPM)-software, heeft Bert Jan ten Oever aangesteld als Senior Account Executive. Ten Oever is specialist binnen het enterprise-segment en zal gaan adviseren op het gebied van financiële consolidatie en managementrapportages. Hij zal zich gaan richten op het in de markt zetten van oplossingen waarmee managers snel en accuraat financiële rapportages kunnen maken, zoals Cartesis ES Magnitude.

In zijn nieuwe rol kan Ten Oever vertrouwen op zijn ruime ervaring bij softwareleveranciers als DBS en Intentia. Volgens Ten Oever hebben nieuwe wettelijke verplichtingen geleid tot enorme uitdagingen voor beursgenoteerde bedrijven om financiële processen transparanter te maken en desondanks de administratieve last te verlagen. "Door mijn eerdere ervaring ken ik de gevolgen van deze veranderingen voor financiële processen, specifiek bij bedrijven in het topsegment", aldus Ten Oever.

Dave Kemme, Regional Director Benelux bij Cartesis, verwacht dat Ten Oever een grote bijdrage gaat leveren aan Cartesis' ambitie op korte termijn marktleider te worden in Nederland op het gebied van BPM-software: "Bert Jan heeft uitgebreide kennis van zaken. Met zijn expertise kunnen wij ons klantportfolio in het enterprise-segment nog verder uitbreiden."

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Cartesis
Cartesis is een wereldwijde softwareleverancier die bedrijven betrouwbare oplossingen biedt om hun financiële en operationele prestaties te sturen. Cartesis voorziet haar klanten van controle en inzicht die zij nodig hebben om te kunnen inspelen op de snel veranderende marktomstandigheden. Met de recente overname van INEA Corporation, biedt Cartesis geavanceerde planning- en forecasting-mogelijkheden, met de beste oplossing voor financiële consolidatie en compliance. Hiermee creëert Cartesis een geïntegreerde benadering van business performance management.

Eén op de vijf bedrijven uit de Fortune Global 100 vertrouwt op Cartesis' krachtige technologie die complexe informatie, processen en mensen samenbrengt in één datamodel, dat snel en consistent over meerdere geografische en business segmenten kan worden toegepast. Het hoofdkantoor van Cartesis is gevestigd in Parijs. Verder heeft het bedrijf kantoren in Brussel, Frankfurt, Londen, Norwalk (CT), Tokyo en Utrecht. Cartesis heeft ruim 1300 klanten en een uitgebreid partnernetwerk verspreid over 44 landen wereldwijd. Kijk voor meer informatie op: www.cartesis.com

###

De genoemde merken en commerciële namen zijn eigendom van hun respectieve houders.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met Rian de Wit van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: riand@lewispr.com
http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Cartesis, kunt u contact opnemen met James Fisher: Tel: + 44 (0)20 7031 1121
E-mail: jfisher@cartesis.com
http://www.cartesis.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com