T-Mobile heeft een exclusief partnership met wereldster Robbie

27.07.2005 / 13:59 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: T-mobile

Vandaag kondigt T-Mobile een lange termijn partnership van 18 maanden aan met Robbie Williams. Met de samenwerking brengt T-Mobile haar klanten dichter bij Europa's populairste artiest dan ooit tevoren. Het T-Mobile partnership met Robbie Williams combineert exclusieve mobiele content zoals downloaden van volledige songs, VIP kaarten, ontvangsten, backstage bezoeken en party's na concerten. T-Mobile klanten kunnen rekenen op Robbie Williams ringtones, realtones, wallpapers en logo's.

De muziekindustrie speelt steeds beter in op de voordelen die door mobiele technologie worden geboden. Klanten maken steeds vaker en meer gebruik van hun mobiele telefoon voor het downloaden en beluisteren van muziek. Partnerships tussen artiesten en mobiele operators komen daarom steeds vaker voor en laten het belang van het mobiele kanaal zien. De samenwerking tussen T-Mobile en Robbie Williams is uniek omdat nog nooit eerder een partnership tussen een mobiele operator en een artiest voor zo'n lange tijd werd afgesloten en nog nooit eerder betrekking had op zo'n breed scala van activiteiten en aanbod van mobiele muziek voor klanten.

Het partnership met Robbie Williams stelt T-Mobile in staat om kerndoelgroepen te bereiken die belangrijk zijn voor de verdere groei van het bedrijf. Alle mobiele muziek content die wordt aangeboden geeft fans onder de klanten van T-Mobile de kans om als eersten hun favoriete artiest te horen en te zien op een nieuwe en opwindende manier.

Robbie Williams is bekend in heel Europa met superhits als 'Angels', 'Millennium' en 'Rock DJ' en verkocht over de hele wereld meer dan 51 miljoen albums. Robbie's laatste concert tournee in 2003 werd bezocht door meer dan 1,6 miljoen mensen en zijn recente triomfantelijke terugkeer op het podium tijdens Live 8 in Londen werd gezien als het hoogtepunt van de show. Hij is in bezit van een recordaantal van 15 BRIT Awards en werd gekozen als 'Best British Pop/Rock Male Artist' tijdens de World Music Awards in 2003. Over de partnership zegt hij: 'De toekomst is muziek op je mobiel - T-Mobile maakt dat vandaag mogelijk!'. Via dit internationale partnership krijgen ook Nederlandse T-Mobile klanten de kans om te beschikken over zeer exclusieve content.

Over T-Mobile
T-Mobile, het wereldwijde mobiele netwerk, heeft in Nederland 2,222 miljoen klanten (maart 2005) en is met een omzet van 256 miljoen Euro in het eerste kwartaal van 2005 de nummer 3 op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile beschikt in Nederland over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een snel groeiend aantal HotSpots, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld. Als één van Deutsche Telekom's drie strategische bedrijfsonderdelen, concentreert T-Mobile zich op de meest dynamische markten in Europa en de Verenigde Staten. In het eerste kwartaal van 2005 had T-Mobile bijna 80 miljoen klanten verdeeld over negen T-Mobile markten. T-Mobile is de enige mobiele communicatie aanbieder ter wereld met transatlantische dienstverlening.

Meer informatie:

T-Mobile Netherlands BV
Priscilla Tomasoa
Telefoon: 06 1409 6666
E-mail: pers@t-mobile.nl
Persberichten op de site: www.t-mobile.nl