Gemeente Ambt Montfort


Vastgesteld bestemmingsplan Kern Montfort 2004

Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan
Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 7 juli 2005 het bestemmingsplan Kern Montfort 2004 gewijzigd heeft vastgesteld. Er zijn wijzigingen aangebracht op de plankaart en in de voorschriften. Een overzicht van de wijzigingen ligt bij de stukken ter inzage.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 28 juli 2005 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. Het bestemmingsplan kan gedurende deze termijn worden ingezien op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur en op afspraak op dinsdagavond van 17.00 tot 20.00 uur.

Inhoud bestemmingsplan
Het bestemmingsplan voorziet in een actualisatie van het bestaande bestemmingsplan voor de kern Montfort. Het bestemmingsplan Mariaveld 1989 en het uitwerkingsplan Mariaveld 1996 zijn in het bestemmingsplan Kern Montfort 2004 opgenomen.

Indienen bedenkingen
Degene die tijdig zijn zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt bij de gemeenteraad, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende de bovengenoemde termijn van vier weken schriftelijk bedenkingen inbrengen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten van Limburg, Postbus 5700, 6202 MA Maastricht. Verder kan een ieder binnen de genoemde termijn schriftelijk bedenkingen bij Gedeputeerde Staten inbrengen tegen de in het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen.