Politie Zeeland


---


Z-5104-2005 Aangehouden wegens belediging, Sluis

In de Nieuwstraat in Sluis is gisteravond rond 21.30 uur een 27-jarige man aangehouden wegens het beledigen van twee politieagenten.
De twee agenten liepen door de Nieuwstraat in Sluis toen de man hen, zonder enige reden, begon uit te schelden. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Z-5105-2005 Aanrijding op rotonde, Sluiskil

Vanmorgen omstreeks 07.27 uur is een 25-jarige Belgische bestuurder van een bedrijfsauto, uit Zelzate, de rotonde opgereden van de Baljuwlaan in Sluiskil.
De man zag te laat dat hij een rotonde op reed. Hierdoor reed hij tegen een schrikhek en een verkeersbord aan en reed het talud van de rotonde op.


O-5106-2005 Aanrijding, Tholen

Op de Oud Vossemeersedijk in Tholen heeft vanmorgen rond 08.52 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 45-jarige bestuurster van een personenauto, uit de gemeente Tholen, moest remmen voor het overige verkeer. Achter haar reed een 22-jarige vrouw uit Bergen Op Zoom die dit te laat merkte. Hierdoor kwam zij in botsing met de auto voor zich. Beide auto's raakten door de klap beschadigd. Persoonlijk letsel deed zich niet voor.


O-5107-2005 Aanrijding, Krabbendijke


Op de N289, ter hoogte van Luchtenburg, bij Krabbendijke, heeft vanmiddag rond 16.01 uur een aanrijding plaatsgevonden.


Een 46-jarige Yersenaar reed over voornoemde weg, en verleende op het kruispunt geen voorrang aan een 75-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal. Beide voertuigen raakten beschadigd door de aanrijding.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.