MEGA, glansrijk door de test in het Land van Ooit

29.07.2005 / 11:42 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Hsp communicatie

Hsp communicatie

MEGA, het meest praktische elektrische wagentje van Nederland, heeft zijn test in Het land van Ooit met glans doorstaan. Voor dit multifunctionele brommobiel geldt met recht de slogan 'de enige beperking is uw eigen fantasie'. Het Land van Ooit nam de proef op som en kreeg twee elektrische aangedreven MEGA's als demo tot zijn beschikking. Gedurende deze demonstratieperiode werden de wagentjes dagelijks gebruikt en de mogelijkheden verkend.
'MEGA is verrassend praktisch, de gebruiksmogelijkheden zijn ongekend', aldus de heer Mocking van het Land van Ooit. 'De MEGA wordt o.a. ingezet voor de bevoorrading van het park en door de onderhoudsstorings-dienst. Onze medewerkers zijn zeer enthousiast over de MEGA. Bovendien is het eigenwijze elektrische wagentje onderhoudsvriendelijk en zijn de gebruikskosten minimaal. Lage (elektrische) energiekosten, geen wegenbelasting, enkel de aanschafkosten en af en toe een wasbeurt. De MEGA is goed voor het milieu en onze gasten worden niet gestoord door het geluid van dieselmotoren.
De vormgeving en de kleurstellingen zijn zo leuk en eigentijds, dat de MEGA's zonder bestickering in het park rondrijden'.
Het Land van Ooit is zo enthousiast dat zij heeft besloten om zowel de karakteristieke MEGA met open laadbak als de variant met huif permanent in te park te laten rijden. En een derde MEGA is al in bestelling. De MEGA zal ook zeker gebruikt worden in het nieuwe park in België. Naast de medewerkers, laten ook de bezoekers van het Land van Ooit zich enthousiast uit over de geluidloze, vrolijk gekleurde MEGA. Voor veel vaders is de MEGA een attractie op zich. Medewerkers van het park beantwoorden dan ook regelmatig de diverse vragen die erover worden gesteld. Overigens heeft de MEGA in land van Ooit het toepasselijk koosnaampje 'Ooito' gekregen.
Nieuwsgierig of de MEGA ook ingezet kan worden binnen uw bedrijf? Kijk voor meer informatie over MEGA op www. aixam-mega.nl of neem contact op met AIXAM-MEGA, 0413-247250.