Provincie Noord-Holland

26-7-2005

Onderwerp

Persbericht van de provincie Utrecht: Afsluiting N201 tussen Amstelhoek en Mijdrecht

Karin van Eerde

Vanaf 29 juli tot 5 september 2005: Afsluiting N201 tussen Amstelhoek en Mijdrecht Vanaf 29 juli is de provincie Utrecht aan het werk op een gedeelte van de N201 in de gemeente De Ronde Venen. Het gaat om de uitvoering van een reconstructie en groot onderhoud op het wegvak tussen Amstelhoek en Mijdrecht. Om het werk te kunnen uitvoeren, is het noodzakelijk om het wegvak tussen Amstelhoek en de kruising N201-N212 gedurende vijf weken volledig af te sluiten. De afsluiting begint op 29 juli na de avondspits en wordt opgeheven op 5 september voor de ochtendspits.

Omleidingen doorgaand verkeer N201
Al het doorgaande verkeer op de N201 in beide richtingen tussen Aalsmeer/Uithoorn en Mijdrecht/Vinkeveen wordt omgeleid via de omliggende rijkswegen A2A9A4 en omgekeerd (zie kaartje ommezijde). Omleidingen worden met borden aangegeven.

Bereikbaarheid Vinkeveen, Wilnis en Mijdrecht
Gedurende de afsluiting zijn Vinkeveen, Wilnis en Mijdrecht bereikbaar vanaf rijksweg A2 over de N201 voor alle verkeer. Ter plaatse worden omleidingen met borden aangegeven.
De bereikbaarheid van bedrijven en aanwonenden langs het afgesloten wegvak wordt ter plaatse met borden aangegeven.

Bereikbaarheid Uithoorn, Aalsmeer en Bloemenveiling Aalsmeer Gedurende de afsluiting zijn Uithoorn, Aalsmeer en Bloemenveiling Aalsmeer bereikbaar vanaf de rijksweg A9 over de N521 en/of de N231 en vanaf rijksweg A4 over de N201 voor alle verkeer. Ter plaatse worden omleidingen met borden aangegeven.

Bereikbaarheid luchthaven Schiphol en Amstelveen Gedurende de afsluiting zijn luchthaven Schiphol en Amstelveen bereikbaar vanaf de rijkswegen A9 en A4.

Openbaar vervoer en fietsers
Gedurende de afsluiting kan het busverkeer doorgang vinden via de busbaan. Al het fietsverkeer kan gebruik blijven maken van de aanwezige fietspaden.

Afsluiting Irenebrug Uithoorn/Amstelhoek
Tussen donderdagavond 1 september 18:00 uur en maandagochtend 5 september 06:00 uur voert de provincie Noord-Holland noodreparaties uit aan de Irenebrug over de Amstel.
In deze periode is de brug, behalve voor voetgangers en fietsers, afgesloten voor alle verkeer.
Hiervoor wordt ter plaatse een extra omleiding ingesteld, waarover op een later tijdstip separaat zal worden gecommuniceerd.

Nadere informatie
Via internet www.provincie-utrecht.nl
Telefonisch (gratis) 0800-2201201
Per e-mail N201@provincie-utrecht.nl