Rijn & Venen, 10.20 uur

Utrecht 29-07-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Verkeerscontrole

LOENERSLOOT Donderdagavond 28 juli hield de politie van 20.15 tot
20.45 uur een verkeerscontrole bij de bushalte bij de rijksweg A2. Een bestuurder kreeg een bekeuring omdat hij geen autogordel droeg en één stopte niet voor het rode verkeerslicht. Zesentwintig bestuurders moesten een blaastest ondergaan. Een 38-jarige man uit Vinkeveen had teveel dronken; hij blies 435 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en proces-verbaal.

Winkeldief

VINKEVEEN Donderdagmiddag 28 juli werd een verdachte van winkeldiefstal aangehouden.

Omstreeks 14.35 uur kreeg de politie de melding dat personeel van een winkel aan de Plevierenlaan had gezien dat een vrouw goederen uit hun winkel had meegenomen zonder te betalen. Dankzij een goed signalement en een kenteken van de auto waarin de vrouw wegreed, kon de politie de
37-jarige vrouw uit Mijdrecht aanhouden bij haar woning. Zij moest alsnog de goederen afrekenen en proces-verbaal is opgemaakt.

Gestolen brommer

MAARSSEN Donderdagmiddag 28 juli hield de politie een verdachte van diefstal aan.

Omstreeks 15.00 uur kreeg de politie de melding dat vrienden van een
31-jarige man uit Maarssen een jongen hadden aangehouden die op de Verbindingsweg op de gestolen bromfiets van de 31-jarige man reed. De mannen droegen de verdachte, een 15-jarige Maarssenaar, over aan de politie. Uit onderzoek bleek dat de bromfiets inderdaad als gestolen stond opgegeven. De verdachte is verhoord op het politiebureau en proces-verbaal is opgemaakt.