Politie Zeeland


---


O-5126-2005 Aanrijding Goes

Op de Westwal in Goes vond donderdagavond om 19.46 uur een aanrijding plaats tussen een automobilist en een bromfietsster.
De 34-jarige automobilist uit Goes verleende op het kruispunt met de Brouwersgang geen voorrang aan een 18-jarige vrouw uit Goes op haar bromfiets.
Er was enkel blikschade.


Z-5127-2005 Winkeldievegge aangehouden

Donderdagavond om 21.10 uur op een schip dat afgemeerd ligt aan Kanaalzicht in Sluiskil een 38-jarige vrouw uit Terneuzen aangehouden.
De vrouw had eerder die dag goederen weggenomen uit de C1000 in Sas van Gent. Toen zij de kassa passeerde en werd aangehouden door een personeelslid rukte zij zich los, liet de gestolen goederen achter en vluchtte in een klaarstaande auto.
De vrouw is ingesloten.


Z-5128-2005 Rijden onder invloed

Op de Margarethaweg in Terneuzen is afgelopen nacht om 02.19 uur een 39-jarige automobilist uit Terneuzen aangehouden voor rijden onder invloed.
Hij had bijna 3,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.
Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij ontving een dagvaarding.


W-5129-2005 Ruit vernield

Afgelopen nacht is de ruit van een woning aan de Wijenburg in Vlissingen vernield.
De schade is niet bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.