Gemeente Alblasserdam

Nieuwsberichten

29-07-2005
Bekendmaking wet milieubeheer

BEKENDMAKING
WET MILIEUBEHEER

De directeur van de Milieudienst Zuid-Holland Zuid maakt ingevolge de paragrafen 3.5.3 en 3.5.4 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend.

Op 9 juni 2005 is een aanvraag ingevolge de Wet milieubeheer ingediend door NAVRO om vergunning voor het oprichten en in werking hebben van een verenigingsgebouw, plaatselijk bekend onder de naam NAVRO gebouw, op het perceel Van Hennaertweg ong. te Alblasserdam.

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam zijn voornemens de vergunning te verlenen onder voorschriften ter bescherming van het milieu.

De aanvraag, de ontwerp-beschikking (het ontwerp van de beschikking zoals deze eruit zal zien indien er geen bedenkingen en/of adviezen worden ingebracht) en andere ter zake zijnde stukken liggen van 4 augustus 2005 tot en met 31 augustus 2005 ter inzage in het gemeentehuis, afdeling Wonen en Werken, Cortgene 2 te Alblasserdam. De stukken kunnen worden ingezien:

- elke werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en op maandag- en woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur;

- tevens op maandagavond tot 21.00 uur, na telefonische afspraak, tel. 078 - 6921331.

Indien daaraan behoefte bestaat kunnen telefonisch inlichtingen worden ingewonnen bij de behandelend ambtenaar (G. van Dijk, tel.nr. 078 - 648 05 00).

Na voormelde periode, tot het einde van de termijn waarbinnen beroep kan worden ingesteld tegen de beschikking op de aanvraag, kunnen de stukken in het gemeentehuis elke werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur nog worden ingezien.

Indien u een hoorzitting wenselijk acht kunt u tot en met 17 augustus 2005 verzoeken deze te houden. De aanvrager wordt in de gelegenheid gesteld daarbij aanwezig te zijn.
Een ieder kan tijdens deze hoorzitting mondeling bedenkingen naar voren brengen.
Van de gedachtewisseling (en de daarbij ingebrachte bedenkingen) wordt een verslag gemaakt.
Een verzoek tot het houden van een hoorzitting kan mondeling of schriftelijk worden gedaan.

Gemotiveerde bedenkingen kunnen van 4 augustus 2005 tot en met 31 augustus 2005 schriftelijk worden ingebracht en dienen te worden gezonden aan de directeur van de Milieudienst Zuid-Holland Zuid, Postbus 550, 3300 AN Dordrecht. Degene die schriftelijk bedenkingen indient kan, bij afzonderlijke brief, verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

De directeur voornoemd vestigt er de aandacht op dat degenen die op de wijze en binnen de termijn als bovenomschreven bedenkingen hebben ingebracht en een ieder die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, tegen de beschikking beroep kunnen instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Dordrecht, 3 augustus 2005
burgemeester en wethouders van Alblasserdam
namens dezen, de directeur Milieudienst Zuid-Holland Zuid.